HRVATSKA MODA

Predstavljamo: I-gle lookbook za jesen/zimu 2010./11.

Zanimljiv lookbook poznatog dvojca!

Kolekcijom za jesen/zimu 2010./11. modni studio I-gle oduševio je sve prisutne na Dove Fashion.hr-u koji je u trećem mjesecu održan u Muzeju suvremene umjetnosti.

Nataša Mihaljščišin i Martina Vrdoljak Ranilovič već su odavno prerasle koncept modnog dizajna kao jednostavnog te već sezonama šalju višeslojne i zahtjevne poruke svojim kolekcijama.

I-gle su jedan od rijetkih hrvatskih brendova koji radi lookbook  u kojem se mogu vidjeti svi modeli kolekcije pa su tako i za tekuću sezonu spremile zanimljive fotografije sa detaljima kolekcije.

"Kolekcija za jesen/zimu 2010./11. je ritmično variranje različitih motiva koji svoju vizualnu igru tretiraju kao muzičku kompoziciju. Ono što nas je potaklo na takav način baratanja slojevima odjeće je ritam imanentan  muzičkom doživljaju, a koji se opet oslanja na naše suvremeno iskustvo zasićene različitosti. U smislu jezika odjeće i mode želimo osloboditi nekoliko formi istovremeno i dopustiti im simultano funkcioniranje u okviru parametara ljudskog (ženskog) tijela. Muzikalnost volumena i muzikalnost odnosa boja i ne boja pretpostavlja ležernost i neopterećenost svladavanjem bilo kakve nametnute forme." poručile su o svojoj kolekciji Nataša i Martina.

Kolekcija vrvi zanimljivim detaljima koji su najviše vidljivi na jaknicama, vestama i hlačama, a I-gle svojim stylingom poručuju kako će u jesenskom odijevanju dominirati slojeviti stil te sive nijanse.

Lookbook kolekcije jesen/zima 2010./11. modnog brenda I-gle pogledajte u našoj galeriji!

Ana Bacinger

Objavljeno: 15.09.2010. u 17:16
Tagovi: I-gle

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p