HRVATSKA MODA

PREDSTAVLJAMO: IVICA SKOKO ZA DOVE FASHION.HR CRUISE 2011

"Pomahnitala" princeza

Omiljeni dizajner naših zvijezda Ivica Skoko nakon jesenske rock & roll kolekcije kojom je osvojio publiku, na dvodnevnom modnom događanju DOVE FASHION.HR CRUISE 2011. koje će se održati na Bolu na otoku Braču 2. i 3. srpnja 2010. prikazat će kolekciju naziva POMAHNITALE PRINCEZE! Totalna suprotnost mračnom i crnom rock & roll izgledu gdje je manekenkama na glave stavio crne kacige, ovog će ih puta ukrasiti najbitnijim modnim dodatkom svake princeze -krunom!

 „Bazirao sam se samo na haljine što kraće tako i duge koje su moj zaštitni znak, moćne ali itekako ženstvene, pomalo drugačija konstrukcija od prethodne kolekcije, ali jednako jaka i samosvjesna kolekcija upotpunjena nakitom od poludragog i dragog kamenja što joj daje dodatnu težinu." poručuje dizajner.

Ivica Skoko je poznat po krojevima koji laskaju ženskoj silueti, upečatljivim elementima kojima se ta žena ističe iz mase i pomno promišljenim modnim dodacima kojima se pridodaje velika pažnja. Kad su u pitanju boje ovog puta okrenuo se ljetnim nijansama - bež, bijeloj i paleti puderastih nijansi. Haljine CRUISE kolekcije odišu vintage stilom, obogaćene su ručnim radom, prepune šljokica i čipke, sve vrvi romantikom i ženstvenošću. Od materijala dizajner je koristio čipku, šifon i svilu kako bi postigao ženstven ugođaj po kojem je prepoznatljiv.

Pomahnitale princeze dizajnera Ivice Skoke prošetat će prekrasnom plažom Zlatni rat na Bolu na otoku Braču u petak 2. srpnja gdje će se održati DOVE FASHION.HR CRUISE 2011.

 

Objavljeno: 23.06.2010. u 12:04

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p