HRVATSKA MODA

Predstavljamo lookbook za novu kolekciju Roberta Severa

Sexy i boho kolekcija s dozom eklektike

 
Dizajnerski brend Robert Sever nedavno je prikazao novu kolekciju Angie na Bipa Fashion.hr-u. Modeli dizajnirani za aktualnu sezonu, proljeće-ljeto 2016, izazvali su opće oduševljenje svih prisutnih na reviji, a sada se mogu vidjeti u lookbooku koji Robert Sever predstavlja. Lookbook Angie sadrži 51 odjevnu kombinaciju obogaćenu već poznatim, izvrsnim modnim detaljima ovog renomiranog modnog brenda. Fotografije potpisuje mladi Emanuel Manchy, a modeli su iz agencija Talia models i My guys models.

"Svakodnevna odjeća, zanimljiva dizajnom, pristupačna u cijeni i vrhunska u izradi, upravo je ono što želimo ponuditi. Vođeni time stvorili smo elaboriranu kolekciju koja je ležerna i chic, a istovremeno sexy i boho s primjesama eklektičnog miješanja utjecaja. Angie je kolekcija u kojoj smo kombinirali pletivo, jeans, izvezene materijale, čipku, zajedno s našim poznatim torbama i krunama u jednu novu modnu priču. Iznad svega nam je izuzetno bitno ponuditi kvalitetne i zanimljive artikle, tako da se cijene kreću od 150 -1500 kn, što je najskuplji artikl ove sezone“, objasnili su iz brenda Robert Sever.

 
Cijela silueta je vrlo moderna i nosiva s naglaskom na svakodnevnu odjeću, funkcionalnost i udobnost. Vrlo široka ponuda obuhvaća skinny hlače, hlače visokog struka, bermude visokog struka, shorts, oversized potkošulje, bomber jakne, traper jakne, parke, haljine raznih dužina, suknje, tunike, marame, krune, ogrlice, te nekoliko vrsta torbi. Ovoga puta su klasične RS torbe Gala, Marija i Karla ukrašene resicama i napravljene u nekoliko novih boja, baby plavoj, bijeloj, čokoladno smeđoj i bakreno zlatnoj. Shopper torba Seka u Angie kolekciji dolazi u boji konjaka s otiskom reptila.
 

U samom kreativnom procesu puno je materijala ručno dorađivano, od ručnog bojanja, izbjeljivanja ili spajanja materijala u patchwork. Sav traper, koji se u kolekciji pojavljuje u iznimno puno varijanti, industrijski je dorađivan posebnim stonewash pranjem kako bi dobio konačni izgled, jednako kao i neki artikli od izbjeljivanog kepera. Sve lookove pogledajte u galeriji.
 
 
Foto: Emanuel Manchy
Objavljeno: 07.04.2016. u 12:37

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p