HRVATSKA MODA

Predstavljamo: Robert Sever lookbook za jesen/zimu 2010./11.

Oslikani crno-bijeli svijet!

Potpuno crno-bijeli svijet s naglaskom na jednostavnim geometrijskim oblicima u kombinaciji sa razigranom i eklektičnom dekoracijom trend je koji dizajner Robert Sever predlaže za jesen i zimu 2010./11.

Pamuk, kuhana vuna, svileni organdij i plastika u kombinaciji sa grafičkim uzorcima koji su inspirirani pop artom osnov su kolekcije imena Meduza kojom se dizajner predstavio na Dove Fashion.hr-u održanom u Muzeju suvremene umjetnosti u trećem mjesecu. Odličnim kreacijama svakako treba dodati torbe i fascinantne modne dodatke koje svaka od nas želi u svom ormaru.

Dobro se sjećamo natpisa "Hodajte samouvjereno, ali ne i seksi!" koji je bio zalijepljen u backstageu, a nakon što smo vidjeli kolekciju svima nam je bilo jasno što je Robert Sever svojom kolekcijom za jesen/zimu 2010./11. želio poručiti. Žene koje se ne boje novih trendova, žene koje vole eksperimentirati modom i žene koje vole kombinirati uzorke i zanimljive grafičke printeve pronaći će mnogo komada za svoj ormar u kolekciji za nadolazeću sezonu majstora kad je originalnost u pitanju Roberta Severa.

Dizajner je još jedan od rijetkih hrvatskih imena koji veliku pažnju posvećuje lookbookovima koji su iz sezone u sezonu sve originalniji te prepuni odličnih grafika po kojima je i poznat. Za jesen/zimu 2010./11.  Sever je izradio zanimljiv crno-bijeli lookbook koji možete vidjeti u našoj galeriji!

Ana Bacinger

 

Objavljeno: 17.09.2010. u 10:46

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p