HRVATSKA MODA

Predstavljamo: Video kampanja Dove Fashion.Hr jesen-zima 2010/2011

Na press brunchu Dove Fashion.Hr-a u cjelosti prezentirana nova kampanja

  

Lounge bar People's, poslužio je kao idealna lokacija za današnje ležerno druženje novinara i urednika sa dizajnerima poput Zorana Mrvoša, Roberta Severa, Branke Donassy, I-GLE i eNVy rooma. 

 

Press brunch Dove Fashion.Hr-a, iskorišten je kao poligon za premijernu prezentaciju vizuala i video kampanje za sezonu jesen-zima 2010./2011. Kao generalno zaštitno lice izabrana je Lana Petanić iz modne agencije Talia Model koja se pojavljuje u svim oblicima eksterne komunikacije i prezentacije DOVE FASHION.HR-a.

Lana je pred objektivom nagrađivanog fotografskog dvojca Decker & Kutić pozirala za tri originalna vizuala, a za avangardnu video kampanju zaslužan je poznati redatelj Vanja Vascarac. Šminku potpisuje Saša Joković za Vrban & Joković dok je frizuru stilizirao Mile Santini za zagrebački Glamour. Styling i kreativno vodstvo osmislio je tim FASHION.HR-a u suradnji sa studijom Decker & Kutić.

Kreativni tim FASHION.HR-a komentirao je stilski ali i konceptualno upečatljivu kampanju: „Ljepota tišine. Nismo željeli komunicirati jasnu ili eksplicitnu „modnu parolu". S obzirom na vrijeme u kojem se nalazimo smatramo kako je taktika suptilnosti bitna karika u provociranju individualne reakcije. Na vizualu se nalaze svi elementi konvencionalne, klasične ljepote ali zbivanjima oko modela htjeli smo ih razbiti, brisati, reinterpretirati, sukobiti...  Lokacija Muzeja za suvremenu umjetnost odigrala je važnu ulogu u našim prvim promišljanjima jer se uvijek trudimo uvesti nešto novo i drugačije. Htjeli smo ujediniti niz elemenata u jednu priču, a da pritom izbjegnemo trivijalne motive."

 

Video i image kampanja predstavlja jedan od vrhunaca filozofije o „sinergiji talentiranih individualaca" koja simbolizira glavnu okosnicu ovosezonskog DOVE FASHION.HR-a.

 

 

Što nas očekuje?

U tri dana modnih revija DOVE FASHION.HR-a svoje će kolekcije predstaviti Ivica Skoko, eNVy room, Nataša Kos, Zoran Mrvoš, Ivica Klarić, Igor Galaš, Aleksandra Dojčinović, Ana Maria Ricov, Robert Sever, Branka Donassy, Ivana Barač i I-GLE.

Direktor Dove Fashion.Hr-a Vinko Filipić u društvu dizajnera


Na ekskluzivnoj showroom prezentaciji po prvi puta će se hrvatskoj javnosti predstaviti hrvatski modni brand ROBA koji je u kratkom roku svojom inovativnošću osvojio Pariz, London i Milano.

 

A.P.

Objavljeno: 10.03.2010. u 18:35

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p