HRVATSKA MODA

PREDSTAVLJAMO: ZORAN MRVOŠ ZA DOVE FASHION.HR CRUISE 2011

Što nam je poznati dizajner spremio?

Jedan od poznatijih imena hrvatske mode, koji svojim izuzetno ženstvenim i lepršavim vizijama uspijeva pronaći put do srca svojih odanih klijentica, Zoran Mrvoš predstaviti će svoju cruise kolekciju na Bolu na otoku Braču u sklopu DOVE FASHION.HR CRUISE događanju 2. i 3. srpnja 2010.

Njegove ponekad tamne vizije ženske ljepote, kojima nastoji poentirati na klasičnoj silueti, uklopljenoj u ženstven i koketan dizajn, tema su mnogih modnih kritičara koji nastoje detektirati vizije ovog zanimljivog dizajnera. Njegova posljednja kolekcija, koja je bila svojstven hommage ledenoj i čarobnoj ženskoj ljepoti, privukla je mnogo pažnje modnih sladokusaca čime se Zoran Mrvoš još jednom svrstao u eminentna imena hrvatskog modnog dizajna.

Njegova CRUISE kolekcija, koju možete vidjeti  u subotu 3. srpnja 2010 na Bolu na otoku Braču, obiluje lepršavim i romantičnim motivima žene uhvaćene u novom krajoliku koji iziskuje stanovitu prilagodbu.

Dizajner je o kolekciji rekao: " Ovom ću kolekcijom stvoriti jednu priču inspiriranu ciganskim motivima, vrlo ljetnu i lepršavu. Koristio sam mnogo cvjetnog i animalnog printa ne bi li što intenzivnije razradio ideju. Kolekcija lako može biti okvalificirana kao večernja, ali i kao casual!"

Objavljeno: 24.06.2010. u 08:55

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p