HRVATSKA MODA

Predstavljena ljetna kolekcija naočala Ghetaldus optike

Očaravajući ljetni modeli naočala

Ghetaldus
U prekrasnom prostoru Ghetaldusove optike u Ban centru predstavljena nova kolekcija naočala za ljeto 2015. godine. Riječ je o modelima poznatih brendova koji pršte svježinom i modernim dizajnom. Max Mara, Mykita, Tom Ford, Fendi, Tommy Hilfiger, Cutler and Gross, Tom Ford, Dsquared2 samo su neki od brendova predstavljenih danas, a ovi očaravajući modeli mogu se pronaći u Ghetaldusovim optikama diljem Hrvatske.

S prvim danima proljeća, dolazi vrijeme za odabir neophodnih modnih detalja za šetnje i ispijanje kave – sunčanih naočala. No, naočale nisu samo modni dodatak – važno je uvijek imati na umu da one itekako mogu utjecati na naše zdravlje te je stoga izuzetno važno da odaberemo naočale kvalitetne izrade i dobrih stakala. U prekrasnom prostoru Ghetaldusove optike u Ban centru predstavljena je kolekcija sunčanih naočala za ljeto 2015. godine koje su oduševile i Ninu Badrić, ovogodišnje zaštitno lice Ghetaldusa. Bilo da ste više skloni Max Marinim ženstvenim modelima, Fendijevom glamuru, eleganciji Tom Forda ili pak provokativnom stilu brenda Dsquared2, u Ghetaldusovim optikama diljem Hrvatske zasigurno ćete pronaći model koji vam odgovara.
 
Ghetaldus
 
Ghetaldus je hrvatska optika koja je rasla generacijama i koja je u posljednjih 58 godina postojanja domaćem svijetu optike donijela mnoge modne novitete. U svih 78 optičkih i oftalmološko-optičkih centara diljem Hrvatske, Ghetaldus je uvijek donosio tehnološke ali i modne novitete, uvijek prateći najnovije trendove u svijetu optike i oftalmologije te pružajući vrhunsku uslugu i kvalitetu.
  
Ghetaldus

Ghetaldus

Ghetaldus 

Foto: PR

Objavljeno: 30.03.2015. u 15:58

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p