MODNI DODACI

Predstavljena popularna torbica Twinset Cécile Deux

Novi model popularne talijanske torbice

Twinset

subotu je, u zagrebačkoj trgovini talijanskog brenda Twinset predstavljena Cécile Deux (fr. dva) – nova kolekcija torbe Cécile koja je nastala kao posveta talijanske dizajnerice Simone Barbieri i vlasnice brenda Twinset, svojoj kćeri Cécile. Torbica je izrađena od najfinije kože, otporna je na ogrebotine, a različite boje, četiri veličine i mogućnost nošenja svakog modela na dva načina omogućuju bezbroj kombinacija uz razne stilove, za svako doba dana. 

Kako je Cécile Deux zaštitni znak majke i kćeri, tako je i Olja Vori sa svojom kćeri Nikom dočarala kako se Cécile torbica, u svakoj veličini, savršeno uklapa u modne kombinacije za bilo koje doba dana. Predstavljaju nove kolekcije popularne Twinset torbice prisustvovale su brojne fashionistice poput, Lane Zrnić, Ines, Preindl, Sonje Kovač, Marije Borić, Bojane Gregurić, Tihane Harapin Zalepugin, Renate Sopek i Kristine Krepele koje su pokazale kako Cécile Deux osvježava njihov istančani stil.

Micro 1.990 kn, Mala: 1.990 kn; Srednja: 2.420 kn; Velika: 2.580 kn

Posjetite Twin Set trgovine u Splitu (shopping centar Joker) i Zagrebu (Gundulićeva 8) ili na webu trgovina Karla te odaberite torbu koja će ovog proljeća najviše odgovarati vašem stilu i dati mu dašak elegancije i glamura.

Objavljeno: 27.03.2017. u 13:24

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p