HRVATSKA MODA

Prekrasna Ella Dvornik zašarenila Zrće!

Ella je zvijezda nove BiteMyStyle cruise kampanje

ella dvornik

Dizajner Zoran Aragović, koji stoji iza brenda BiteMyStyle, za svoju je aktualnu cruise kolekciju prikazanu u sklopu BIPA FASHION.HR Cruise Collectiona, snimio kampanju u jednom od najatraktivnijih klubova na hrvatskoj obali - klubu Aquarius na Zrću, a on je poslužio kao idealna kulisa za ovu modnu priču.

Kolekcija je zamišljena kao vrlo nosiva i koloristički upečatljiva pa se tako Aragović poigrao uvijek trendovskim prugicama u kombinaciji s neonskim bojama u žutoj, zelenoj i rozoj. Asimetrične haljine, pamučni kaftani i kupaći kostimi samo su dio onoga što nam Zoran preporuča za ove ljetne dane.

ella dvornik 
Zaštitno lice kolekcije je Ella Dvornik, Aragovićeva dugogodišnja ambasadorica i upravo se ona, kako i sam dizajner ističe, savršeno uklopila u kolekciju koja je namjenjena mladim urbanim djevojkama koje ljeto provode na trendy morskim i party destinacijama. Zoran već posljednjih nekoliko kampanja surađuje s istim kreativnim timom koji je i ovaj puta odličnu atmosferu i pozitivnu energiju ljeta uspio prenijeti na kampanju pa je tako za kosu bila zadužena Katica Topčić za Kevin Murphy Hrvatska, make up potpisuje Ivana Bilandžija Billy za Jean D'Arcel i Illamasqua a sve to kroz objektiv fotoaparata zabilježila je mlada perspektivna fotografkinja Karmen Poznić.
 
ella dvornik 
ella dvornik 
 
 
 
 
 

BiteMyStyle kreacije možete kupiti u Zagrebu na adresi Dinarska 39 ili putem službene facebook stranice.

Model: Ella Dvornik
Foto: Karmen Poznić
Kosa: Katica Topčić za Kevin Murphy Hrvatska
Make up: Ivana Bilandžija Billy za Jean D'Arcel i Illamasqua
Lokacija: Aquarius club @ Zrće beach
Objavljeno: 25.07.2016. u 09:26

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p