HRVATSKA MODA

Prekrasne vjenčanice omiljenog domaćeg dizajnera koje ćete poželjeti odmah!

Grafiti i priroda kao kulisa novih Alduk vjenčanica!

Uvijek kreativan i drugačiji, ne samo u dizajnu svojih prepoznatljivih modela već i u pristupu prema suradnicima, ambasadorima i projektima koje stvara, Ivan Alduk kontinuirano uspijeva predstaviti vizualno drukčije projekte. Nova modna kampanja za Alduk vjenčanice koja nas je potpuno osvojila je upravo dokaz tome.

Možda bi bilo najlakše snimiti, a oku percipirati jednostavnu modnu priču koja ne odskače od prosjeka s Alduk vjenčanicama u glavnoj ulozi, ali takvo što nam nikada nije bilo zanimljivo ni izazovno stoga smo odlučili spojiti najbolje od ulične umjetnosti, prirode i mode u totalno svježu i novu modnu priču za našu liniju vjenčanica koja je već dva tjedna dostupna za probe u Alduk shoowroomu“ izjavio je cijenjeni hrvatski modni dizajner Ivan Alduk kojemu je godina započela iznimnim uspjehom na stranom tržištu s obzirom da se prije nekoliko dana upravo njegova raskošna toaleta prošetala crvenim tepihom Zlatnih globusa. Poznati hrvatski grafiter i umjetnik Slaven Lunar Kosanović je posebno osmislio i izveo efektnu kulisu koja je poslužila kao izvrstan kontrast nježnim, svijetlim linijama i teksturama delikatnih čipki, dok je poznati hrvatski model svjetske karijere Jelena Stanković otkrivo je nove modele fantastičnih vjenčanica.

Lunar je ovoj modnoj kampanji dodao svježinu i netipičan prizvuk što me jako raduje jer je želja i potreba uvijek predstaviti nešto novo. Jelena Balić je fotografkinja kojoj vjerujemo već dugi niz godina, izvrsno stvara Alduk projekte, a vjerujem da je i veseli činjenica što uvijek ima otvorene ruke u kreativnom smislu. S godinama rada i iskustvom, a iza mene je više od njih deset, naučiš vjerovati timu s kojim surađuješ'', nastavlja Alduk. Alduk vjenčanice dostupne su isključivo kupnjom, a u novoj kolekciji nastavljaju estetiku modernih, pročišćenih linija koje laskaju ženskoj silueti. Naglasak je na raznovrsnosti krojeva kako bi svaka klijentica uspjela pronaći idealan model za sebe te na novim teksturama koje dodaju raskošan i poseban prizvuk. Pojam „tihog luksuza“ je najbolje uočiv na modelima koji imaju podstavu od čipke ili pak raskošni vez na donjim slojevima koji se tek u pokretu postupno otkrivaju. Kolekcija od pedesetak vjenčanica je dostupna za besplatnu probu u Alduk showroomu uz obaveznu rezervaciju termina.

Foto: Jelena Balić
Model: Jelena Stanković
Hairstyle: Mijo Majhen
Make-up: Saša Joković
Objavljeno: 30.01.2020. u 10:20

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p