HRVATSKA MODA

Prekrasni ljetni komadi u koje ćete se zaljubiti na prvi pogled!

Hrvatski modni brend JET LAG dizajnerice Jasmine Arnautović predstavlja kampanju za ljetnu kolekciju TEXAS 022.
Dizajnerica Jasmina Arnautović prepoznatljiva po svojoj street style estetici, inspiraciju pronalazi na raznim svjetskim destinacijama, a aktualnu je kolekciju odlučila snimiti u Rovinju za vrijeme Salsa festivala. Festival okuplja zaljubljenike plesa iz cijeloga svijeta, a među njima su i modeli ove kampanje.

Kroz plesni pokret modeli su prezentirali atraktivne komade odjeće izrađene od čipke, svile, neoprena i jeansa koji je idealan izbor za vruće ljetne izlaske. Osječanka Ana Laura Kapetanović koja nosi JET LAG komade hrvatski je top model s trenutnom bazom u Londonu. Karijeru je započela na samom vrhu u Parizu, kao višegodišnja muza dizajnera Albera Elbaza za modnu kuću Lanvin, za koju je bila ekskluzivni model i snimila nekoliko kampanja.

Ana je krasila i editorijale svjetskih izdanja magazina Vogue, Harper’s Bazzar, L’Officiel, Numero, dok je ulogu njenog plesnog partnera u kampanji odigrao Vanja Dušić, plesač u osječkom HNK i instruktor latino plesova. Kao kulisa za snimanje poslužila je zlatnim zrakama okupana rovinjska plaža - tik pred zalazak sunca. Kolekcija JET LAG Jasmine Arnautović dostupna je između ostalog u rovinjskom concept dućanu Moncalvo 13.


Foto: Goran Čižmešija
Objavljeno: 28.06.2022. u 13:10

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p