HRVATSKA MODA

Prekrasni ženstveni komadi koje ćemo ovoga ljeta obožavati nositi!

Robert Sever predstavlja novu resort kolekciju  „4.22. resort“  

Za ljetnu sezonu, ovaj dobro poznati hrvatski modni brand predstavlja novu kolekciju s 40 novih vizuala.Fotografije su jednostavnog i suvremenog izričaja, u prepoznatljivom stilu koji brand njeguje već 21. godinu, a proslava su ženske ljepote, snage , energije i senzualnosti.
 
Kolekcija u kojoj je dominantna haljina kao okosnica ljetne garderobe, brand predstavlja u nekoliko sekcija koje se odnose na različite uzorke i boje.Od sitno floralnih retro uzoraka pa preko vividnih egzotičnih cvjetova- kolekcija se upotpunjuje sve do printa apstraktno oslikanog uzorka cvijeća- nudeći izbor za svaku ženu- i njene osobne vizualne preference.„Ovo doba godine idealno je za stilske igre- svi se volimo više presvlačiti a da pritom ne zanemarujemo udobnost koja je upravo u ljetnim danima i noćima  više nego dobrodošla.  Naš prepoznatljiv stilski smjer branda čini suvremena odjeća s romantičnim i ženstvenim bezvremenskim detaljima. Taj smo smjer poentirali kroz igru printova i boja te ovu priču zaokružili upravo tim pristupom .Uvijek osluškujemo potrebe i želje naših klijentica i nastojimo im ugoditi kroz rad našeg branda, tako da bi one uživale u svim prilikama za koje izaberu naš dizajn. Najbitnije nam je da se u našim kreacijama žene osjećaju ženstveno , opušteno i sigurno u sebe- i ponosni smo da im to i možemo omogućiti i ovog ljeta “ –ističe Robert Sever. 

Vrlo elaborirana i  raskošna kolekcija dolazi u preko 100 novih artikala, koji su  vizualna igra  različitim temama i inspiracijama. Cijela kolekcija, svaki odjevni predmet kao i modni dodaci jasan su pokazatelj RS estetike koja je uvijek izrazito ženstvena, suvremena i jednostavna za nošenje. Pri izboru materijala dizajner se uvijek povodi željom da se žene u njegovoj odjeći osjećaju posebno i udobno pa je tako za ovo ljeto izabrao kombinacije pamuka, lana, viskoze, te lepršave chiffone. Kolekcija je oplemenjena nakitom i krunama  od staklenih kristala i poludragog kamenja koje izrađuje Slobodan Velicki.

Snimajući fotografije za kolekciju imao sam kao ideju uhvatiti upravo ono što najviše volim kod žena- a to su snaga i  energija uvijek u kombinaciji s klasičnom ljepotom i ženstvenošću. Upravo sam u radu s četiri različita modela želio proslaviti različitost ženske ljepote, naglašavajući sa svojim radom sve ono najljepše u njihovim karakteristikama”.

Foto: Robert Sever
Produkcija: Slobodan Velicki
Asistentica: Lea Martini
Modeli: Petra Mišić, Dea Cesar, Iva Bandalo, Lucija Slivar - Talia Models
Make up: Saša Joković,  Marina Drviš
Objavljeno: 21.06.2022. u 15:07

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p