HRVATSKA MODA

Prestižna svjetska nagrada za hrvatski model

Mia Maretić osvojila ovogodišnji The Look Of The Year
Mia Maretić i Tihana Harapin Zalepugin  
U galeriji Velvet medijima je predstavljena Mia Maretić iz Talia Model, koja je na ovogodišnjem izboru za The Look Of The Year pobjedila i još jednom pokazala kako naše djevojke i dalje nižu uspjehe na tom prestižnom izboru i to sve pod vodstvom modne agentice Tihane Harapin Zalepugin.

Mia Maretić, koja je na predstavljanju nosila Coded Edge, nedavno se vratila iz Catanije na Siciliji gdje je održan ovogodišnji izbor The Look Of The Year 2015. gdje je u izboru preko 200 djevojka osvojila prvo mjesto.

The Look Of The Year je jedno od najvažnijih modnih natjecanja u svijetu, a njegov cilj je odabir i lansiranje modela na svjetsku modnu scenu. Natjecanje svake godine privlači sve više djevojaka, a u njegovoj prvoj fazi sudjeluje oko 200 djevojaka iz više od 40 zemalja.
 
Talia models
U organizaciji agencije MODEL SCOUTING OFFICE, internacionalnog partnera agencije TALIA MODEL, renomirani modni izbor Lice Godine vratio se na naše prostore. Već treću godinu za redom nova lica koja vodi modni scout Jelena Ivanovic, osvajaju prvo mjesto na The Look Of The Year!
  Mia Maretić Mia Maretić
 
Foto: PR
Objavljeno: 17.09.2015. u 13:53

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p