HRVATSKA MODA

Profinjeni minimalizam LP designea

Dizajnerski komadi u kojima ćete rado provesti ljeto

LP Design

Novim lookbookom hrvatski modni brend LP design predstavio je novu modnu kampanju za aktualnu sezonu proljeće – ljeto 2017.

Odana minimalizmu dizajnerica Petra Lasić kreirala je pregršt modela za koje je inspiraciju potražila u svakodnevnom životu. U užurbanom vremenu u kojem živimo, željni slobode i nesputanosti tijela i duha dizajnerica je za ovu sezonu pripremila kolekciju sačinjenu od ugodnih pamučnih materijala u kojoj će svaka žena uživati noseći je, a zadovoljit će i vizualnom estetikom.

Modeli iz nove kolekcije potpuno su nosivi i prilagodljivi različitim tipovima tijela. Ležerne haljine i tunike s mnoštvom remenčića koji se po želji stežu ili opuštaju dati će personalizirani pristup svakom komadu. Culottes hlače koje se odlično kombiniraju s tunikama također su pravi hit koji vlada već nekoliko sezona.

Dozu romantike u cijelu modnu priču unose transparentne haljine i tunike s ručno našivenim mikro volanima čineći tako svaki komad unikatnim. Proljetnom kolekcijom prevladavaju crni, bijeli, ljubičasti te nježni rozi tonovi, a sve je upotpunjeno mini ruksacima u crnoj i srebrnoj boji koji će sigurno biti vjeran pratioc kroz dugo toplo ljeto.


Cijela LP design kolekcija može se pronaći na web stranici kao i na facebook stranici. Kolekcija je već dostupna i u LP design ateljeu u Radničkoj 18 te u Modnom kutku u Karlovcu i Komo design store-u u Puli, dok se mini ruksaci nalaze u zagrebačkoj trgovini Take me home u Tomićevoj 4.

Zaštitno lice LP design kampanje je novo modno otkriće Lea Petanović iz agencije Talia Model, za fotografiju je i ovoga puta zaslužan Zvonimir Ferina, dok make up potpisuje Karla Zavalić.

Foto: Zvonimir Ferina

Objavljeno: 19.04.2017. u 09:25

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p