HRVATSKA MODA

Provokativna kampanja Ivice Skoke za najnoviju kolekciju DIVA

Uskoro na Perwoll FASHION.HR-u

Poznati domaći modni dizajner Ivica Skoko predstavlja provokativnu kampanju za autorsku kolekciju DIVA koju će u suradnji s poznatim make up brandom Illamasqua prikazati na nadolazećem Perwoll FASHION.HR-u.  

Protagonistice kampanje pripadnice su različitih generacija, tri dive jedinstvene osobnosti, ali jednako snažno izraženog karaktera - one su Diva Galaksija, prva hrvatska drag queen, 84-godišnja Bessie Antoaneta Milić koja se izvrsno snašla u ulozi modela te mlada Neva Cirkveni (Colors) koja gradi uspješnu karijeru u svijetu modelinga. Kampanju potpisuje etablirani modni fotograf Šime Eškinja dok je styling kose djelo Katice Topčić za Kevin Murphy. Poznata make up artistica Ivana Bilandžija Billy osmislila je styling modela,  a zaslužna je i za jedinstveni make-up koji potpisuje Illamasqua.

Nisam se puno odmaknuo od svog bazičnog izričaja, no ubacio sam nekoliko boja tako da ovoga puta moji modeli nisu u crnim večernjim haljinama iako su mi one najdraže i moj zaštitni znak. Koristio sam trodimenzionalnu čipku i aplikacije iste što je pridonijelo finoći modela. Ovoga puta vratio sam se voljenim divama... Danas u 21. stoljeću želim predstaviti divu kao senzualnu i ženstvenu bez obzira koliko godina ima, čime se bavi, kakav joj je lifestyle ili je možda drag queen... Ovom kolekcijom slavim ženu i njezinu ljepotu u svim generacijama. Logičan odabir za make up kolekcije DIVE upravo je Illamasqua zbog slične filozofije koja slavi posebnost, individualizam i toleranciju."- pojasnio je Ivica Skoko.


Perwoll FASHION.HR održat će se od 16. do 19. listopada u prostoru paviljona 5 Zagrebačkog velesajma, a revija Ivice Skoke u suradnji s Illamasquom koja ujedno potpisuje službeni make up događanja, na rasporedu je u petak, 18. listopada, u 19:30h.

 

Photo: Šime Eškinja

 

Objavljeno: 07.10.2013. u 15:27

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p