HRVATSKA MODA

Prvi hrvatski model u kampanji Marca Jacobsa

Naši modeli nižu uspjehe
Nedavno smo prenijeli vijest kako je novo lice beauty kampanje KKW Beauty svima poznate Kim Kardashian ni manje ni više nego hrvatski model Anamarija Crnoja čiji smo potencijal odavno prepoznali, a ovih dana je stigla još jedna lijepa novost- Sara Sorić je zbalistala u novoj Marc Jacobs kampanji za jesen/zimu '18!
 
Sara, čija je adresa trenutno u New Yorku, u svega godinu dana uspjela je uspeti se u sam vrh svjetske mode i dobila priliku raditi s nekim od najvećih i najtalentiranijih imena modne industrije. Kako sama napominje, ovo je prvi put da je za kampanju angažirana Hrvatica, a upravo je Saru Marc Jacobs osobno odabrao za ovu priliku. Ispred objektiva Stevena Meisela, slavnog fotografa koji iza sebe ima podeblji portfolio prestižnih radova te stilizirana od strane Katie Grand, jedne od najpopularnijih stilistica i urednice magazina LOVE koja je na gotovo identičan način nekoliko godina prije, u suradnji s Jacobsom, prvu priliku dala danas najplaćenijoj manekenki na svijetu, Kendall Jenner, Sara je oduševila, ali i šokirala fantastičnom kratkom frizurom kričavo zelene boje. Dinamična reklamna kampanja za nadolazeću jesen i zimu snimljena je s još nekoliko novih lica svijeta modelinga noseći posljednje  komade predstavljene za vrijeme New York Fashion Weeka. Kampanja je snimljena prije nekoliko mjeseci, a samo za tu priliku Sara je promijenila frizuru i drastično skratila kosu. Za make up je zaslužna velika Pat McGrath, za kosu cijenjeni Guido Palau, a zahvaljujući velikom timu stručnjaka i matičnoj agenciji Models Management, ovo će Sari otvoriti nova vrata i priliku da njen potencijal zamijete i druge velike kuće.

 

Objavu dijeli SARA SORIĆ (@sara.so.rich)


Kako Sara navodi, ovo je ostvarenje sna, a suradnja s Marcom bila je odlična i za dizajnera ima samo riječi hvale. „Marc uživo izgleda fantastično, prepristojan je, drag, a istovremeno sve vidi, ništa mu ne može pobjeći. Ima nevjerojatan fokus. Teško mi je reći čime sam ga osvojila, tko će ga znati. Imala sam dugu kosu, a oni su me vidjeli s kratkom i zelenom!“, rekla je Sara kroz smijeh i jasno uzbuđenje. 

 

Objavu dijeli SARA SORIĆ (@sara.so.rich)

Foto: Instagram
Objavljeno: 06.08.2018. u 09:50

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p