HRVATSKA MODA

Prvi rođendan KLISAB trgovine: Popularni modni brend ima sniženje na sve komade uključujući torbe!

Vijest koja će obradovati obožavatelje brenda

Mladi modni dvojac koji stoji iza imena KLISAB - Marko Šabarić i Tomislav Kliškinić osvojili su domaću publiku, ali i kritiku svojim svježim i vješto izrađenim dizajnom. Prije godinu dana otvorili su i svoju prvu fizičku trgovinu u centru Zagreba,a prvi rođendan odlučili su proslaviti sjajnim popustima.

Na radost mnogih obožavatelja brenda i onih koji si još nisu uspjeli priuštiti neki od dizajnerskih komada s domaćim potpisom, ovog vikenda KLISAB snižava cijene svih komada koji se nalaze u njihovoj trgovini na adresi Obrtnički prolaz 4.

09.-10.02. #KLISABDUCAN slavi 1. rođendan! 30 % popusta na sve za sve! Prva godina rada #KLISAB dućana je iza nas i želimo vam se zahvaliti na svakoj kupovini, dolasku, reakciji i podršci! Slavimo u petak i subotu (09.-10.02.) s popustom od 30 % na sve dostupne proizvode u dućanu! Da, i torbe! Vidimo se!, poručili su objavi na Instagramu.

KLISAB torbe jedan su od najprepoznatljivijih i najpoželjnijih komada brenda pa vjerujemo da će mnoge upravo razveseliti činjenica da su i torbe na sniženju.

Objavljeno: 07.02.2024. u 13:49

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p