HRVATSKA MODA

Vjenčane opravice za vaše četveronožne prijatelje

Hrvatski brend Kabanica izbacio vjenčanu odjeću za pse

Proljetna vjenčanja nešto su brojnija od onih ostalih jer sa sobom nose posebnu dozu simbolike i šarma. Upravo u tome, mlada hrvatska dizajnerica Kabanice, Barbara Šimunović pronašla je inspiraciju za najnoviju kolekciju jedinstvenih i modernih odjevnih predmeta za pse. Mala dizajnerska remek djela koja će vas zasigurno raznježiti, napravljena su od kvalitetnih, udobnih i praktičnih materijala vodeći se visokim standardima koje je brend Kabanica postavio u samim počecima. 

"Vjerujem kako vjenčanja zaista jesu jedan od najljepših dana u životu, a ako pritom imate ljubimca, sigurna sam kako iskreno želite da i on, na neki način, proslavi vaš dan. Vodila sam se mišlju kako bi bilo lijepo da zajednički obilježite taj dan lijepom gestom koja će vas istinski uveseliti i pomalo nasmijati. Osim toga, proizvodi su idealni i za poklon jer sa sobom nose određenu dozu originalnosti, iskrene i lijepe namjere te u konačnici takvom gestom pokazujete i koliko zaista razumijete odnos svog prijatelja i njegovog čupavca. Jednostavno, mogu se uklopiti u bilo kakvu proslavu", rekla je Barbara Šimunović, dizajnerica Kabanice.

Bez obzira na to kakva vjenčanja preferirate, sigurni smo da će te u najnovijoj kolekciji Kabanice pronaći nešto za sebe i svoje ljubimce. Od elegantne vjenčanice i smokinga do nešto romantičnije haljinice i šarmantne košulje s leptir mašnom, svi modeli su napravljeni u želji da vlasnik bude zadovoljan, a pas nesputan i sretan. Kupiti se mogu putem web shopa Kabanica.hr gdje, pomoću vodiča za veličine, možete odabrati "opravicu" baš po mjeri vašeg ljubimca. Imajući na umu kako se svaki pas neće uklopiti u apsolutno sve mjere, Kabanice su malo komotnije kako bi se u potpunosti spriječilo stiskanje i neudobnost pri nošenju jer upravo je to ono što odlikuje ovaj brend.

Foto: PR
Objavljeno: 03.04.2017. u 12:27

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p