HRVATSKA MODA

PUMA PREDSTAVILA NOVU KOLEKCIJU ZA PROLJEĆE/LJETO 2009

Zagrebački Zoološki vrt poslužio je kao atraktivna scenografija za predstavljanje PUMA kolekcije

PUMA®  Motorsport, PUMA®  Running, PUMA®  Sailing, PUMA®  Archive, PUMA®  Woman, PUMA®  Urban Mobility i PUMA®  Golf linije su iz kolekcije PUMA proljeće/ljeto 2009 koje je PUMA Sport Hrvatska - generalni zastupnik ovog globalnog atletskog branda za Hrvatsku - predstavila danas u zagrebačkom Zoološkom vrtu.

Lokacija zagrebačkog Zoološkog vrta poslužila je kao atraktivna scenografija za predstavljanje PUMA kolekcija koju karakteriziraju „vrhunski materijali, kvalitetni i udobni sportski i lifestyle krojevi, čistoća i izdrživost" koji uveliko olakšavaju „kretanje i život suvremenog urbanog čovjeka ...". Tom prigodom predstavljene su PUMA modne novosti u odjeći, obući te modnim i sportskim dodatcima.

U jednom od kaveza uz modele iz predstojećih PUMA kolekcija izložene na lutkama otkrivena je i „elegantna, hrabra i inteligentna suvremena zvijer" - PumusTrendycus". Naime, vrhunac predstavljanja kolekcija bio je nastup iznenađenja glazbene dive Natali Dizdar s kojom Puma Sport Hrvatska surađuje već nekoliko sezona. Natalie je tom prigodom i sama bila odjevena u modele iz najnovijih PUMA kolekcija koji će se od proljeća iduće godine (2009.) naći u prodaji diljem svijeta.

Medijskoj prezentaciji PUMA kolekcija za proljeće/ljeto 2009. uz brojne novinare i predstavnike medija prisustvovali su i pjevač Kristijan Beluhan, manekenka i glumica Petra Maroja, glumac Edvin Liverić, glumice Lucija Šesto, Zorana Rajić i Ines Matić, te dizajner Davor Bruketa.
Objavljeno: 02.12.2008. u 20:09

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p