HRVATSKA MODA

Rapsodija senzacionalnih haljina Ivice Skoke

Dizajner otvorio završnu večer BIPA FASHION.HR-a
 
Da svojom revijom otvori završnu, petu večer, BIPA FASHION.HR-a pripalo je poznatom dizajneru Ivici Skoki koji je, na sreću svih zakletih romantičarki, ponovno zaigrao na kartu onoga što mu ide najbolje i u čemu je neprikosnoveni majstor pa su pistom iznova šetale bajkovite haljine koje su posve razoružale modnu publiku.
 
Iz sezone u sezonu, Ivica Skoko konzistentno nastavlja graditi svoj prepoznatljiv dizajnerski rukopis. Svojoj publici uvijek na pisti podastre pravu rapsodiju večernjih haljina i vjenčanica kojima se divimo jer Skoko nevjerojatnu količinu strpljenja i pedantnosti ulaže u svaki djelić svoje kreacije. Ove je sezone pistom ponovno prošetalo pregršt bezvremenskih haljina u finim materijalima poput svile i čipke začinjene perlama, floralnim aplikacijama, šljokicama i kamenčićima što je u kretnjama modela stvaralo zanimljiv vizualni efekt.
  
 
 
 
U tridesetak modela midi i maksi dužine, kao stvorenih za sve žene koje vole senzacionalni dojam oscarovskog crvenog tepiha, Skoko se odlučio na pastelne i nježne nijanse uz pokoju jaču boju. Dizajner je ove godine publiku oduševio i s nekoliko popularnih „naked dress“ haljina, a kraj je, naravno, začinio s vjenčanicama u nježno rozoj te klasično bijeloj boji. Još je jednom sezonom, u modnoj priči kojojm su kraljevale haljine, a koje su doslovno ostavljale bez daha, Ivica Skoko dokazao koliko je truda, vještine i pedantnog pristupa svakom detalju potrebno da bi nastala jedna ovakva modna priča. Majstor večernjih haljina još je jednom potvrdio svoju titulu.
  
 
 
 
 
 
 
Tina Lončar
Foto: Mateja Vrčković
 
Cijelu kolekciju pogledajte u galeriji:
Objavljeno: 20.03.2016. u 08:32

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p