HRVATSKA MODA

Raskoš na pisti Vesne Spose

Poznata dizajnerica zatvorila treću večer BIPA FASHION.HR-a

Vesna Sposa 
Nova kolekcija s potpisom Vesne Spose obilježila je završnicu treće večeri na pisti BIPA FASHION.HR-a pred očima modne publike na Zagrebačkom Velesajamu. 
 
Dizajnerica Vesna Pretković, poznata po svojim raskošnim vjenčanicama i večernjim haljinama, prikazala je modnoj publici svoju novu kolekciju, pod nazivom Indian Summer, koju je sačinjavao niz haljina za večernje prigode, poneki elegantni kombinezon te, kao šećer na kraju, vjenčane haljine u kojima sigurno niti jedna žena ne bi prošla neprimijećena.
  Vesna Sposa Vesna Sposa 
Dizajnerica je svoje večernje haljine zaokružila detaljima koji su posebice privlačili pažnju poput raskošnih volana, šljokica koje su sjajile pri hodu, mnogo transparentnih materijala koji su evocirali seksepil, izrazito dubokih proreza i čipke, a kolekcijom se pritom protezala čitava paleta boja inspirirana čarima babljeg ljeta. Vjenčanice su bile posebno raskošne, s upečatljivim donjim dijelom i upotpunjene prozirnim velima. Ne sumnjamo kako će i ova kolekcija večernjih haljina i vjenčanica osvojiti srca brojnih obožavateljica prepoznatljivog dizajnerskog izričaja Vesne Spose! 
 
Vesna Sposa
 
Vesna Sposa
  Vesna Sposa
 
T.L.
Foto: Mateja Vrčković
 
Cijelu kolekciju pogledajte u galeriji:
Objavljeno: 30.10.2015. u 12:32

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p