HRVATSKA MODA

Razigrana kolekcija Lorete Gudelj je sve što želimo ovog ljeta

Nova kampanja kolekcije La Habana u suradnji s NovAge Oriflameom

Nedavno uspješno predstavljena kolekcija La Habana kojom je dizajnerica Loreta Gudelj s brendom Loré otvorila nedavni Ljubljana Fashion Week dobila je novu kampanju u suradnji s NovAge Oriflameom.

Kolekcija je inspirirana ulicama i građevinama glavnog grada Kube izgrađenima u 16. stoljeću, El Capitaliom, Gran teatrom de La Habana i kubanskom salsa kulturom stoga pozadine fotografija imitiraju boje kubanskih fasada. Sukladno bojama inspiracije dizajnerica je birala tonove ružičaste, boje breskve, tirkizno te jarko zelene, žute, plave te boje limete koje je kombinirala s cvjetnim i kariranim uzorcima karakterističnima za hispansku zemlju. Kolekcija je u potpunosti izvedena od premium lana, viskoze i svile, a na dijelu je materijala izrađen ručni vez florealnih motiva u pastelnim nijansama te čipka s kubanskim ornamentom. Loré odjevni predmeti uvijek su izvedeni od prirodnih materijala bez dodatka sintetskih vlakana s naglaskom na ručnu proizvodnju te uključuju haljine, hlače, kombinezone, bluze, košulje i topove u različitim krojevima.

Novu kolekciju možete potražiti na web stranici, na facebook stranici, Instagram profilu, te u Loré studiju (Gundulićeva 29a, Zagreb).

Šminka: Petra Sever (za Illamasqua)
Kosa: Matej Tonković (za Matrix)
Cipele: Mass Hrvatska
Fotografije: Doris Fatur
Modeli: Laura Kvartuc (Relatum Model Management) i Nada Ivanković (Talia Model)
Objavljeno: 04.07.2019. u 09:37
Tagovi: moda, moda, hrvatska moda

VIDEO

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p