HRVATSKA MODA

Razigrani seksepil na pisti brenda Yuniku

Lidija Pihler pred publikom BIPA FASHION.HR-a
Yuniku
P
o prvi put na pisti BIPA FASHION.HR-a u četvrtak 30. ožujka se predstavila osječka dizajnerica Lidija Pihler koja stoji iza brenda Yuniku. Svoju prvu kolekciju posvetila je raznom spektru emocija, što smo mogli uočiti na samim modelima.

Izravno inspiraciju smo mogli vidjeti na detalju očiju i suza koji se proteže kroz kolekciju, naglašavajući svojevrsni kontrast koji je vidljiv kroz sve modele. Naime, promatrajući detalj oka, ono na prvu nije sjetno, no suze naglašavaju svojevrsnu tugu. S druge pak strane taj kontrast se provlači i kroz druge modele. Romantične i nježne kreacije od fine čipke i tila nadovezuju se na crnu kožu i seksi mrežu.

Yuniku
Yuniku
No, upravo taj kontrast čini jednu od okosnica Lidijine estetike. Ona je sposobna stvoriti komad koji je u isto vrijeme izrazito seksepilan, ali i djevojački i nevino razigran, a taj spoj nastavlja i u novoj kolekciji.

Yuniku
Yuniku
Yuniku brend voli razigranost, lepršavost, naivnost, a na drugu stranu ipak se kroz tu istu estetiku osjeća snaga, ženska zavodljivost i ženstvenost. Teško je balansirati između te dvije kontradiktorne želje, no u novoj kolekciji Lidija u niti jednom smjeru nije išla u ekstreme, a rezultat toga je izbalansirana kolekcija koja je ponudila par itekako zanimljivih komada koji će zadovoljiti Lidijine dosadašnje klijentice, ali će zasigurno dovesti i neke nove.

Yuniku
Yuniku

Mija Dropuljić
Foto: Matej Grgić
Video: VTS Video Production
Objavljeno: 31.03.2017. u 09:18

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p