HRVATSKA MODA

Rekordan broj modela na castingu za Perwoll FASHION.HR!

Ljepotice okupirale Hypo Centar

U Hypo centru održan je službeni casting modela povodom najiščekivanijeg modnog događanja sezone, a ponajbolji domaći modni dizajneri između više od 200 prijavljenih modela iz vodećih hrvatskih modnih agencija izabrali su lica koja će predstaviti njihove kolekcije na nadolazećem Perwoll FASHION.HR-u.

Jubilarna 15. sezona Perwoll FASHION.HR-a održat će se od 16. do 19. listopada u prostoru paviljona 5 Zagrebačkog velesajma, a u četiri revijalna dana, svoje kolekcije prikazati će vodeći hrvatski modni dizajneri - Branka Donassy, Ivica Klarić, Robert Sever, LINK by Ogi Antunac & Zoran Mrvoš, Ivica Skoko, Martina Felja, Ana Maria Ricov, Zoran Aragović, Ivana Popović, ali i predstavnici novog dizajnerskog vala - Aleksandar Žarevac, Pavla Aleksić, Morana Krklec, Petra Vuletić i Saša Hortig.

Aleksandra Dojčinović, Ogi Antunac

                           Marija Kulušić, Saša Hortig, Petra Vuletić, Silvio Ivkić

                               Morana Krklec, Robert Sever, eNVy Room

Perwoll FASHION.HR i ove će sezone otvoriti miljenica domaće publike, Aleksandra Dojčinović koja će prikazati autorsku kolekciju inspiriranu Opel Adamom. Dizajnerski dvojac eNVy room nastavlja izuzetno uspješnu suradnju s beauty brandom Dove, a dizajnerica Marina Obradović koja stoji iza brenda Marina Design udružiti će snage sa Samsungom te se ovoga puta predstaviti u ekskluzivnom samostalnom terminu. Domaćoj modnoj publici predstaviti će se i poznata dizajnerska imena iz regije koja će nastupiti u sklopu regionalnog projekta ZONA 45, a svoju premijeru na ovogodišnjem slavljeničkom izdanju Perwoll FASHION.HR-a imati će i pobjednici ovogodišnjeg natječaja LIFT by Perwoll, Marija Kulušić i Silvio Ivkić.

PHOTO: Franjo Matković

 

Objavljeno: 29.09.2013. u 11:00

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p