HRVATSKA MODA

Rekordan odaziv na castingu za BIPA FASHION.HR

Održan casting za nadolazeći BIPA FASHION.HR
 
Nova lica i poznata imena koja smo već navikli gledati na svjetskim pistama, predstavila su se danas dizajnerima na castingu za nadolazeći BIPA FASHION.HR.
 
U kinu Europa, omiljeni hrvatski dizajneri koji će svoje revije održati u sklopu najveće modne manifestacije u regiji, od 15. do 19. ožujka, izabrali su u subotu manekenke i manekene koji će imati priliku nositi njihove revije. Svoju šansu da se predstave na BIPA FASHION.HR-u potražili su brojne djevojke i mladići te je današnji odaziv s oko 200 prijavljenih bio rekordan.
 
  
 
 
Ovo je prvo druženje modela i dizajnera koji će uskoro predstaviti nove kolekcije i svoje modne vizije za nadolazeće sezone. Odlična atmosfera ususret 21. izdanju BIPA FASHION.HR-a, najiščekivanijeg modnog događaja sezone, vladala je danas na castingu na kojem su zasjala neka nova lica koja će tek dobiti priliku za osvajanje modne piste.
 
 Tihana Harapin Zalepugin sa svojim curama

 
 
BIPA FASHION.HR održava se od 15. do 19. ožujka u paviljonu 10 Zagrebačkog velesajma. U pet uzbudljivih dana predstavit će se etablirana dizajnerska imena: eNVy room, Ivica Skoko, Ivica Klarić, ELFS, Robert Sever, BiteMyStyle by Zoran Aragović, Ana Maria Ricov, Martina Felja, ali i mlade nade modne scene koji će u sklopu petodnevnog programa predstaviti svoje modne vizije: Hedra design by Ana Jagić, AnaBo. By Ana Bogdan, Aman, Coded Edge, Obekei, i Gala Marija Vrbanić.
 
Vinko Filipić, Ana Jagić, Ana Maria Ricov, Martina Felja, Martina Budek, Nikica Ivančević, Zoran Aragović, Gala Vrbanić, Silvio Ivkić, Ivica Klarić, Ivan Tandarić, Aleksandar Šekuljica i Robert Sever
 
Foto: Jure Perišić
Objavljeno: 27.02.2016. u 16:21
Tagovi: BIPA FASHION.HR

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p