HRVATSKA MODA

Revija ELFS-a otvara novu sezonu BIPA FASHION.HR-a

Perwoll sponzor revije poznatog modnog dvojca

ELFS  
U utorak, 17. ožujka, samostalnom revijom modnog dvojca ELFS pod sponzorstvom branda Perwoll započet će još jedno izdanje BIPA FASHION.HR-a. Bit će to prva u nizu pet večeri najvećeg modnog događaja na kojem će svoje nove kolekcije predstaviti 17 dizajnera.
 
Nakon što su oduševili publiku svojim modnim performansom prošle sezone, Aleksandar Šekuljica i Ivan Tandarić za ovu sezonu pripremaju kolekciju za proljeće/ljeto 2015., a u tijeku su i zadnje pripreme za scenski nastup i postav revije jer publika od njih očekuje pravi modni spektakl.

ELFS
ELFS
 
ELFS
 
„Jako nam je drago što nas i ove sezone podržavaju jaki partneri poput Perwolla i Fashion.hr-a jer nam to daje vjetar u leđa i to je znak da je ono što radimo prepoznato na tržištu. Svjesni smo da je svaka modna revija i predstavljanje nove kolekcije svojevrsni show jer modna publika i naši obožavatelji su navikli na naše kreativne ideje ili koncepte i nadamo se da ćemo i ovaj put ispuniti njihova očekivanja“, izjavili su Aleksandar i Ivan.
      
ELFS
ELFS 
ELFS 
ELFS
 
Njihova nova kolekcija sadržavat će retro i etno motive te slavenske, gipsy i boho elemente interpretirane na mediteransko ležeran način.

ELFS

Osim suradnje na nadolazećoj reviji, ona se nastavlja zanimljivim projektom tijekom ovog proljeća kad će Perwoll razveseliti svoje kupce i nagraditi ih T-shirtom za koju će print dizajnirati ELFS-i, i koju ekskluzivno predstavljaju ususret reviji. 18. po redu BIPA FASHION.HR održat će se od 17. do 21. ožujka 2015. u najvećem paviljonu Zagrebačkog velesajma – Paviljonu 5.

Službenu kampanju za ovosezonski BIPA FASHION.HR pogledajte ovdje, a što se odvijalo na samom snimanju kampanje, možete provjeriti na ovom linku.

Foto: PR
Objavljeno: 03.03.2015. u 11:02

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p