HRVATSKA MODA

ROBA predstavlja limitiranu kolekciju majica

Najava ljetne DELUXE kolekcije

Limitiranu ljetnu seriju majica Roba predstavlja kao predkolekciju odnosno kao najavu buduće DELUXE SS.11 kolekcije koja je u pripremi...te će biti izložena u Parizu u listopadu.

U suradnji s multitalentiranim umjetnicama (graf.dizajnericama, slikaricama, copywritericama...s kojima Roba suradjuje još od faze 'Testiranja') Dorom Budor i Majom Čule (www.doraandmaja.com), Roba po prvi put 'izlazi' s ne-kožnim artiklima te najavljuje buduću ljetnu DELUXE SS.11 kolekciju.

Dora i Maja izradile su za Robu (zasad) dva različita printa 'kissez' i 'barefoot sunset'.

"I've kissed a T-shirt and I liked it. BY DORA+MAJA FOR THE LOVE OF ROBA KISSED MORE THAN 31 TIMES ALL THROUGH SUMMER OF 2010." i"BY DORA+MAJA WITH HELP OF BOB ROSS DURING ONE BAREFOOT SUNSET FOR ROBA IN SUMMER OF 2010." su inspirirane ljetnim pejzažima i atmosferom, vrućim ljetnim poljupcima, romantičnim zalascima sunca, a uz slikarsku pomoć Bob Rossa, popularnog voditelja slikarskog tv show-a s iz 80-tih i 90-tih godina.

Majice su pamučne, bijele, a varijacije su u boji printa: poljupci su crveni, pink ili crni, a zalazak sunca crven, tirkizan i sivi...Krojevi su klasični 'tank-top' ili 'tank-top' sa proširenim naramenicama, sve 'oversized', sa detaljima nedovršenih rubova, oštrih trokuta ušivenih u leđne šavove kao mala intervencija u klasičnu formu. Još jedan detalj, mali kožni remenčić na proširenoj naramenici omogućava različito modeliranje naramenica.

Povodom lansiranja kolekcije dizajnerice su izjavile: "Nismo namjeravale zadržati se isključivo na proizvodnji kožnih artikala...eksperimentirale smo i ranije sa jeansom, a u prošlu kolekciju uveli  vunene proizvode...tako smo krenule i s majicama. Ono što je tu Deluxe upravo je ta suradnja sa Dorom i Majom, a ne mogu se odlučiti da li mi je draži njihov crtež, pisanje ili dizajn...u svemu su odlične!"

Majice se prodaju pakirane u crnim kutijama po cijeni od 399 kn.

Ove fora majice možete naći na sljedećim prodajnim mjestima: Rovinj: Sheriff&Cherry, ZADAR: Mar @ Val, ZAGREB: Prostor, Sheriff & Cherry, BRAČ,MILNA: Bobs'n'Babes, HVAR, HVAR: Dar Nar, MILANO: Frip.

 

A.P.

 

DELUXE LIMITED SUMMER EDITION CREDITS:

Fotografija: Romano Decker i Dejan Kutić

Šminka: Dajana Pajkić za Vrban&Joković

Frizura: ZGAT

Model: Lala

 

 

 

 

 

Objavljeno: 12.07.2010. u 11:43

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p