HRVATSKA MODA

Robert Sever i još jedna kolekcija koju ćete obožavati nositi!

Stylish komadi kao stvoreni za modernu ženu!

Već tradicionalno, kao uvod u novu modnu sezonu i prije početka jeseni poznati hrvatski brend donosi novu kolekciju pod imenom „NADA“. Ovu pret-a-porter kolekciju čini četrdeset odjevnih kombinacija koje su kao i uvijek kompletirane nakitom i modnim detaljima u total look. Osim fotografija koje je i za ovu kolekciju snimio sam dizajner- ova kampanja donosi i video kampanju koju je napravio Luka Lajić, te audio vokalnu izvedbu pjesme “Nada” Gabi Novak koju je za ovu prigodu otpjevala vokalistica Vlatka Hlišć, a cijela priča zaokružena je ilustracijama mladog dizajnera Frana Perkova.

Kampanja nove kolekcije vrlo je suvremenih i pristupačnih vizuala, te tako brand još jednom nastavlja svoju stilsku priču u kojoj inzistira na suvremenom, ženstvenom i chic izričaju. Profinjena, ženstvena, ležerna i chic odjeća stvorena je za prve jesenske dane –prije svega svakodnevne odjeće za posao kao i druge dnevne potrebe. „Uvijek osluškujemo potrebe i želje naših klijentica i nastojimo im ugoditi kroz rad našeg brada. Najbitnije nam je da se u našim kreacijama žene osjećaju ženstveno, opušteno i sigurno u sebe- i ponosni smo da im to i možemo omogućiti i ovom kolekcijom.“Nastavno na stilski smjer branda- suvremenu odjeću s romantičnim i ženstvenim detaljima-izradili smo ovu kolekciju koja ženama- osim estetike pruža i tako bitan element udobnosti i ugode, ali i mogućnost da izgledaju profinjeno i chic tijekom cijelog dana. Odjeća koju stvaramo pogodna je kombiniranja, tako da je njena uloga prije svega praktična.

Ovaj tip kolekcije idealan je u prijelaznim danima kada želimo i dalje zadržati ležernost a pritom svoj dnevni look oplemeniti jesenskim bojama i tonovima.“ –ističe Robert Sever. “Nastavljamo našu ideju suradnje s drugim kreativcima i hrvatskim brendovima, pa je ponovno selekciju torbi izrađenih makrame tehnikom rad branda “Knot why not”.Broševi i privjesci koji su ručno vezeni s motivima ženskih portreta za ovu kolekciju stvoreni su u kolaboraciji s brandom “Šarena vrana”. I ovu kampanju i kao fotograf potpisuje sam dizajner, a make up je napravila make up artistica Nika Žlof ,dok je produkciju snimanja preuzeo Slobodan Velicki. U ulozi zaštitnih lica nalaze Matja Čičak i Petra Mišić , iz Talia models. Sve kreacije dostupne su u Robert Sever Showroomu Vlaška 7.

 

Foto: Robert Sever
Objavljeno: 09.09.2020. u 09:26

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p