HRVATSKA MODA

Robert Sever ima novu kolekciju čiji je fokus različitost!

'WOMAN' kao zanimljiva i dinamična modna priča!

Ova kampanja je po mnogočemu posebna, a prije svega jer slavi različitost žena, i pokazuje kako RS stil pristaje svim generacijama. Pred objektiv samog dizajnera, koji je fotografirao i ovu kampanju stale su prijateljice i muze branda, kao i njihove majke, sestre i kćeri. Upravo simbioza tih veza inspirirala je ovu kreativnu priču u kojoj su u ulozi modela žene u dobi od 3- 57 godina.

Kolekcija obiluje s mnogim zanatskim finesama, s nekim elementima i detaljima koji su primjenjivani u izradi odjeće visoke mode poput ručnog plisiranja, pletenja, vezenja itd. Sama osnova kolekcije je odjeća za svakodnevnu upotrebu koja se svojim dizajnom lagano uklapa u različite stilove, a s dizajnerskim elementima naglašava čak i najjednostavnije kombinacije. Široka paleta materijala uključuje varijante čipke, trapera, udobnog flanela,preko viskoze, vune i svile pa sve do brokata, dok je selekcija toplih bundi izrađena je od brušenog veleta.


“Inspiracije za ovo doba godine uvijek budu nekako moje osobnije, pa su kombinirani utjecaji grungea, ruskog folklora, divljeg zapada, viktorijanskih detalja ali sve provučeno kroz prepoznatljivu RS prizmu. Ova kolekcija je po mnogočemu posebna za mene osobno, ali i za sam rad branda. Svaki odjevni komad je detaljno dizajniran i osmišljen, i izrađen u tradiciji koju nalaže zanat. Osim toga ova kolekcija je i svojevrsna okosnica nastavka rada branda. Naime, u budućnosti nećemo raditi sezonske kolekcije kao što je to bio slučaj do sada, nego ćemo konstantno stvarati nove artikle i plasirati ih na tjednoj, odnosno mjesečnoj bazi. Upravo zbog potreba klijenata želimo uvijek imati ponudu zanimljivom i svježom" - kaže Robert Sever

Sve kreacije dostupne su u Robert Sever Showroomu Vlaška 7.

Fotografije i styling: Robert Sever
Asistentica stilista: Iva Marušić
Make up: Marko Tolić, Nika Žlof i Romana Nikšić
Kosa: Kuća Četki
Organizacija: Slobodan Velicki
Modeli: Iva i Nina Marušić, Ana, Tajana, Sara i Iva Stanković, Matja i Tia Čičak Obad, Kristina, Zara i Haya Bangoura
Objavljeno: 19.10.2020. u 09:45

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p