HRVATSKA MODA

Robert Sever otkrio što se događa iza kulisa snimanja zahvaljujući virtualnoj stvarnosti

Brojni poznati došli podržati poznatog dizajnera

Robert Sever

Poznati modni dizajner Robert Sever u suradnji sa Samsungom premijerno je u City Centeru one West predstavio RS behind the scene, video koji donosi priču o prvom lookbooku zabilježenom 360-stupanjskom kamerom za tehnologiju virtualne stvarnosti.

Pogled iza kulisa modnog snimanja za kolekciju, koja je nedavno predstavljena na 23. izdanju BIPA FASHION.HR-a, zahvaljujući novim tehnologijama donosi nezaboravno iskustvo i uvid u potpuno drugu stranu modne priče. U virtualnu stvarnost zavirile su i poznate obožavateljice Sever branda: Katarina Baban, Sonja Kovač, Renata Sopek, Sementa Rajhard i Lucija Lugomer. Robert Sever odlučio se na snimanje ovog videa kako bi svojim obožavateljima, i svima koji vole i cijene modu, približio dio atmosfere s uzbudljivog modnog snimanja.

Lucija Lugomer

Lucija Lugomer

„Na samom snimanju smo se odlično zabavljali kao i uvijek. Tim s kojim smo surađivali je tim koji stoji iza mnogo RS vizuala pa kako već godinama radimo zajedno i ovo je bilo samo još jedno zabavno iskustvo“, prepričao je Robert Sever dojmove sa snimanja, a kako je to stvarno izgledalo svi zainteresirani mogu pogledati do 20. studenog u City Centeru one West. „Jako smo sretni da smo imali priliku i na ovom projektu surađivati sa Samsungom, čija nam je tehnologija omogućila da našim klijentima i obožavateljima našeg rada prikažemo nešto novo i iznimno suvremeno“, rekao je dizajner, koji se odlučio na dosad neviđeni način integrirati najnovije tehnologije u prezentaciju svojeg modnog stvaralaštva i tako obožavateljima omogućio jedinstveno subjektivno iskustvo mode.

Sonja Kovač

Sonja Kovač

„Sama ideja da se nešto može snimiti u 360 stupnjeva i potom prikazati u ovom formatu, zahvaljujući virtualnoj stvarnosti, je potpuno nadahnjujuća za puno različitih ideja koje mislimo i dalje komponirati u rad RS branda“, dodao je Sever, koji unatoč tome što je inspiraciju za kolekciju Martina našao u modi 70-ih i razdoblju baroka, pokazuje da moda savršeno prati najnovije trendove kad su u pitanju tehnologije i načini komunikacije.


Na snimanju lookbooka u Galeriji Kranjčar, koji će se moći pogledati u virtualnoj stvarnosti, za fotografije je bio zadužen Marko Grubišić, za makeup Saša Joković dok je za kosu i styling modela, Mie Puh i Katarine Mamić iz agencije Talia model, bio zaslužen sam dizajner uz asistenta Slobodana Velickog.

Tko je sve došao na RS behind the scene predstavljanje:
Objavljeno: 18.11.2016. u 12:34

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p