HRVATSKA MODA

Robert Sever slavi 15 godina brenda odličnim popustima

Na rasprodaji su komadi iz svih 15 godina postojanja brenda

Robert Sever

nekoliko idućih vikenda, a povodom godišnje proslave 15 godina brenda, Robert sever je svojim došadašnjim, a i novim klijenticama odlučio pokloniti nešto posebno. 

U showroomu poznatog domaćeg modnog brenda u Ilici 21 održati će se rasprodaja artikala koji su selekcija modela iz svih do sada prikazanih kolekcija kroz 15 godina rada RS branda. Šarolika selekcija stvari, od same odjeće preko nakita, torbi i modnih dodataka koji su okosnica rada i estetike branda, ovoga puta će biti sniženi do čak 80%! Moći će se pronaći i artikli koji su unikatni revijski modeli, kao i večernje haljine, dnevna i koktel odjeća ali i vjenčanice iz linije "White" kao i odjeća iz street style linije "SEVER" .

"Htjeli smo našim vjernim klijenticama zahvaliti za lojalnost svih ovih godina koliko stvaramo, ali i pozvati neke nove da se ovom "SUPERSALE" rasprodajom uvjere u kvalitetu i dizajn našeg brenda. Osim selekcije iz prijašnjih kolekcija, poseban dar je i blagdanski popust od 30-50 % na posljednju, još aktualnu kolekciju Martina", izjavili su iz brenda Robert Sever. Prvi termini rasprodaje su petak i subota od 11-18 sati (9. i 10. prosinac), a o idućima ćete informacije moći pronaći na službenim profilima RS brenda.

Foto: PR

Objavljeno: 06.12.2016. u 10:07

VIDEO

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p