HRVATSKA MODA

Robert Sever za Electrolux

osmislio je deset grafičkih djela koja su aplicirana na najnoviji hit iz ELECTROLUX ponude: Iron Aid sušilicu rublja EDI97170W.

Simbioza mode i tehnologije novi je kreativni projekt pokrenut ujedinjenim snagama svjetski poznatog branda ELECTROLUX i hrvatskog modnog dizajnera Roberta Severa. Na deset ELECTROLUX sušilica, koje su izložene u Gliptoteci, aplicirano je deset različitih grafičkih djela nastalih kroz tri inspirativna segmeta.

 

ELECTROLUX Iron Aid sušilica predstavlja revoluciju kada je riječ o tretiranju odjeće različitih materijala jer u isto vrijeme suši i pomoću pare uklanja većinu nabora sa odjeće i time smanjuje potrebu za glačanjem. Programom za osvježavanje možete brzo osvježiti odjeću u bilo koje vrijeme te ukloniti većinu nabora i nugodne mirise, upotrijebiti program "suhog čišćenja", te sušiti osjetljivo rublje: i dok vam Iron Aid pomaže pri glačanju, istovremeno savršeno suši i nježnu odjeću od vune i svile pomoću posebnih programa. Karakterizira ju devet standardnih programa te pet parnih programa koji omogućavaju jednostavno i praktično osvježavanje odjeće. ELECTROLUX Iron Aid krasi i suvremeni LCD zaslon koji omogućava jednostavno upravljanje pružajući sve potrebne informacije i naredbe.

 

Na prigodnom događanju ROBERT SEVER za ELECTROLUX posjetitelji su svjedočili postupnoj evoluciji spomenutih grafika koje se manifestiraju u formi: klasične grafike izložene u galerističkoj formi, printa apliciranog na pamučnoj majici i konačno: dekoracije za potpuno praktičan objekt - sušilicu ELECTROLUX Iron Aid.


„Ideja primjenjene umjetnosti oduvijek je okupirala moju pažnju. Cilj mi je u isti kontekst spojiti eklekticizam, artizam i grafizam zajedno sa suvremenim oblicima i objektima. Stavljajući grafike u službu dekoriranja sušilice želio sam naglasiti opsežne mogućnosti kreativnosti i stvoriti novi odnos između tehnike i umjetnosti" izjavio je Robert Sever povodom ekskluzivnog projekta za ELECTROLUX.

Objavljeno: 15.10.2008. u 22:52

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p