HRVATSKA MODA

ROBERT SEVER za QUELLE

Za proljeće/ljeto 2009.g.

„Važno je biti prvi" - je rečenica koja bi najbolje mogla okarakterizirati suradnju, jednog od najpoznatijih hrvatskih dizajnera, Roberta Severa i najvećeg europskog kataloškog koncerna QUELLE-a.

Ideja o spajanju vizije Roberta Severa i Quelle logistike preko FHR designa, je dobila  „zeleno svjetlo" krajem 2008.godine, kada su kupcima po prvi put ponuđeni Sever t- shirtovi , koji su rasprodani u rekordnom roku.

Zamisao o dostupnosti dizajnerskih komada je originalno potekla od FHR designa, modnog branda koji egzistira kao dio FASHION.HR koncepta, te pod sobom okuplja neka od najvećih dizajnerskih imena na području Hrvatske.

Za proljeće/ljeto 2009.g. Robert Sever i Quelle su pripremili cijeli niz modnih poslastica, sa prepoznatljivim „Sever" štihom, u vidu zanimljivih print t-shirtova, laganih traperica, hlača te nezaobilaznih „must have" komada: remenja, modnih privjesaka,ogrlica, narukvica itd.

Posebno mjestu u ponudi zauzimaju Sever torbice, koje su stekle kultni status među poklonicama njegovog dizajna.

Robert Sever glasi kao jedan od najpoznatijih hrvatskih dizajnera nove generacija te  apsolutni „must have" svake modno osviještene Hrvatice po pitanju torbi, nakita ali i raznih print kreacija koje su mu donijele priznanje struke i javnosti. Severov rad uvijek je jasno prepoznatljiv zbog njegove majstorske manipulacije grafičkog dizajna, modnog simbolizma i kakofonije boja. Svoj brand, Robert Sever, osniva 2001. godine, a dosada je predstavio 13. samostalnih kolekcija.
Objavljeno: 10.02.2009. u 18:52

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p