HRVATSKA MODA

Rock-chic u novoj Lokomotivinoj kampanji

Nova kampanja poznatog domaćeg modnog brenda
Lokomotiva 
Obavijen mističnom maglom dim mašine u mraku atmosferičnog noćnog kluba Katran, buntovni trio iz Lokomotivine modne priče otpustio je sve kočnice i pokazao kako izgleda kada se djevojke samo žele dobro zabaviti. One su glamurozne i neodoljivo stylish, no istovremeno neopterećene poput pravih rock zvijezda.
 
Fotografije su to nove kampanje modnog brenda Lokomotiva koje prate kolekciju za proljeće/ljeto 2015. Aktualna kolekcija namijenjena je svim ženama koje žele izgledati bezobrazno dobro pritom ne mareći ni za što drugo osim za dobru zabavu.
 
Kontrast snažnog i nježnog okosnica je nove kolekcije Luke Grubišića i Lane Puljić u kojoj se doza svježeg rockerskog bunta miješa s neodoljivo profinjenom i damskom siluetom, prepoznatljivim dijelom dizajnerskog rukopisa Lokomotive. U potrazi za bezvremenskom ženstvenosti i ova kolekcija u krojevima na momente koketira s nekim prošlim modnim erama, no u središte pozornosti postavlja ideju spajanja „nespojivog“ – damskog i buntovnog, složenog stilski pedantno, ali s chic vibrom ležernosti i neopterećenosti. Sladoledne nijanse poput zelene, žute i ružičaste koje smo navikli viđati u sanjivim i nevinim dizajnerskim ostvarenjima, u novoj su kolekciji Lokomotive sve samo ne slatke. One se, naime, hrabro miješaju s eko-kožom stvarajući neki novi „rock-chic“ koji će prigrliti sve žene i djevojke koje znaju kako istovremeno izgledati i damski i buntovno.
 
Lokomotiva
Fotografije Lokomotivine kampanje iz koje pršte iskre neobuzdane zabave snimilo je vješto fotografsko oko Maje Kljaja. Za make-up u maniri pravih rock zvijezda zaslužna je artistica Ana Rajić dok su pomalo razbarušene kovrče djelo Mije Majhena. Sirov, mračan i industrijski interijer kluba Katran izvrsno je poslužio kao poprište ove modne priče u čijoj se glavnoj ulozi nalaze tri modela: Ivana Solar, Esther Berišić i Laura Alex koje genijalno utjelovljuju Lokomotivine buntovne djevojke.
 
Lokomotiva 
Lokomotiva 
Lokomotiva 
Lokomotiva 
Lokomotiva
Objavljeno: 08.05.2015. u 09:43

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p