HRVATSKA MODA

Romantična Ecija Ivušić u ljetnim haljinama Martine Felje

Poznata voditeljica u modnoj kampanji hrvatske dizajnerice

Poznata dizajnerica Martina Felja, ususret nadolazećem Perwoll Fashion.hr Cruise Collection, predstavlja svoju prvu kampanju za cruise kolekciju. Poznata po ženstvenim krojevima, koji prate liniju ženskog tijela, i ovog ljeta Martina ženu vidi u laganim haljinama, ugodnih prozračnih materijala. „Kolekcija se sastoji od haljina koje odlično mogu funkcionirati u dnevnoj i večernjoj varijanti, što mi je ujedno bila i inspiracija. Namijenjena je poslovnim ženama koje vole udobnost i praktičnost. U dnevnoj varijanti mogu kombinirati haljine uz ugodne cipele, a za večernji izlazak uz cipele s visokom petom“, izjavila je povodom snimanja svoje prve kampanje Martina Felja.


Sve haljine su jednostavnih krojeva koji prate žensku siluetu i obogaćene su detaljima od čipke, naborima i pliseom. Boje koje prevladavaju u kolekciji su zelena, tirkizna, nježna roza i bijela. Haljine Martine Felje odavno su osvojile srca hollywoodskih ljepotica među kojima su Rumer Willis, Nataša Bedingfield, Carrie Preston, Candace Cameron, a omiljene su i među mnogim našim zvijezdama.

Zaštitno lice cruise kampanje je voditeljica Ecija Ivušić, koja se savršeno našla u ulozi žene kakvom ju vidi Martina Felja. „Volim dizajn Martine Felje jer uvijek ima ženstvene krojeve i materijale koji ističu žensko tijelo. Cijela ova cruise kolekcija je iznimno nosiva i udobna i haljine se mogu kombinirati i u dnevnoj i u večernjoj varijanti. Idealne su za popodnevne ili recimo večernje šetnje po nekoj Jadranskoj rivi“, izjavila je na snimanju kampanje voditeljica Ecija.


Frizura i make up koji su naglasak stavili na romantični, boho stil savršeno se uklapaju u novu cruise kolekciju Martine Felje. Najznačajniji modni događaj ljeta, Perwoll Fashion.hr Cruise Collection, koji se održava već petu godinu zaredom, ove će se sezone prvi put održati u Zagrebu. U idiličnom ugođaju jednog od najljepših zagrebačkih parkova na Tomislavovom trgu u dvije će večeri, 27. i 28. lipnja, vodeći hrvatski dizajneri predstaviti svoje cruise kolekcije. Revija Martine Felje na rasporedu je u subotu 28. lipnja.

 

Dizajn: Martina Felja
Model: Ecija Ivušić
Make up: Ivana Bilandžija Billy za Illamasqua
Kosa: Katica Topčić za Kevin Murphy
Lokacija: Muzej suvremene umjetnosti
Foto: PR fotografije Fashion.hr

Objavljeno: 24.06.2014. u 11:10

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p