HRVATSKA MODA

Romantična kolekcija L'éveil kao stvorena za dnevne i poslovne prilike

Inspiracija prenesena iz prirode na tkaninu!

Fluidnost i voluminoznost kao i fragilnost, senzualnost i elegancija idejni su pokretači kolekcije L'éveil. Inspiracija prenesena iz prirode na tkaninu, stopila je maskulinu i femininu liniju snažne žene koja se nastavila prožimati i na kolekciju za proljeće/ljeto 2019.

L'éveil, što u prijevodu znači buđenje, opisuje oživljavanje netaknute prirode, jarkih, oštrih, osebujnih paleta boja u kojoj kraljevski Iris glumi protagonistu ove romantične kolekcije. Kombinacijom fluidnih i strukturnih materijala zadržala se silueta i ideja žene koju brend njeguje; profinjenu, dnevnu i poslovnu eleganciju, estetsku esenciju emancipirane žene koja stoji na raskrižju između funkcionalnosti i umjetničke odvažnosti. Asimetrični krojevi suknji i haljina, maskulini komadi kaputa i duplih blazera,velike fazone, baloneri, oversize hlače, bluze, košulje i svakako obraćanje pozornosti na remenje stopilo je L'éveil kolekciju u jedan emotivan fluid.

Vizuali za kampanju potaknuti su idejom prirode uhvaćene u sterilan, prazan prostor gdje priroda dobiva na važnosti u beskonačnost dok flora, koja je stopljena u bojama kolekcije, crta sliku te ostaje uhvaćena u neprekidnom momentu zanosa.

Modeli: Elena Dizdar (Middiken model managment), Luna Valas (Talia models)
MUA: Nino Sablić
Foto: Franjo Matković i Senja Vild
Frizura: Katica Topić (salon Fabula De Forma)
Les Émaux: Kristijan Žakić i Nino Sablić
Objavljeno: 22.05.2019. u 09:22

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p