HRVATSKA MODA

Rapsodija neodoljivog glamura na pisti Ivice Skoke

Samostalnom revijom dizajner oduševio publiku BIPA FASHION.HR-a

Samostalnom revijom pod pokroviteljstvom brenda Perwoll, poznati je dizajner Ivica Skoko iznova oduševio modnu publiku BIPA FASHION.HR-a. Kolekcijom za proljeće/ljeto 2017., koja je odisala elegancijom, romantikom i glamurom, Skoko je opet uspio izmamiti uzdahe publike koja svake godine jedva čeka uživati u njegovoj modnoj rapsodiji.

Nakon pomalo mračne i mistične kolekcije kojom je Skoko iznenadio prošle sezone, na red je došla mnogo nježnija i razigranija modna vizija, no to nipošto ne znači da joj je manjkalo glamura po kojem je Skoko, na koncu konca, poznat i prepoznatljiv. Pistom su prošetali modeli u pastelnim i nježnim nijansama, a bilo je nemoguće ne primijetiti lagani zaokret kojim je Skoko začinio svoju modnu priču. Poigravši se nešto drugačijim koloritom, materijalima i formom Skoko je svakako uspio zainteresirati publiku, no pritom ostajući prepoznatljivo glamurozan, sofisticiran i ženstven. U fokusu je, već odavno kao potpis, bila utkana sva pedantnost izrade i pažnja prema najsitnijem detalju, a koju dizajner ucrta u baš svaku svoju kolekciju. 

Skoko je zagrebačku modnu publiku počastio kolekcijom koja se sastoji od preko 40 modela isključivo večernjih haljina midi i maxi dužina, a od materijala je popularni dizajner koristio svilu, muslin, svileni brokat, organdi, meke čipke i čipke koje su tehnički pa i vizualno drugačije od uobičajenih. Omiljeni dizajner mnogih Hrvatica u svojoj novoj modnoj priči za toplu sezonu nije zaboravio glitter i šljokice koje u njegovoj izvedi uvijek djeluju nekako posebno primamljivo i luksuzno.

Svaka Skokina kolekcija nedvojbeno izazove reakciju, no ovo je možda bila čak i najbolja njegova kolekcija do sada. Nježna, sofisticirana, ženstvena i romantična, s malim, ali toliko željenim zaokretom koji je razbudio publiku i ostavio ju bez daha. Samostalnom je revijom na pisti BIPA FASHION.HR-a Ivica Skoko definitivno još jednom dokazao zašto upravo njegove kreacije domaće zvijezde najčešće biraju za najglamuroznije crvene tepihe, te zašto modna publika svaku kolekciju toliko nestrpljivo iščekuje.

Tina Lončar
Foto: Matej Grgić
Video: VTS Video Production

Sve komade iz nove kolekcije Ivice Skoke pogledajte u galeriji:

Objavljeno: 01.04.2017. u 08:20

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p