HRVATSKA MODA

Ruksaci koji će uljepšati ulice

Kruno Jendrijev predstavlja novu kolekciju
 
Kamo u sljedećim mjesecima: u bijeg iz uzavrelog grada ili u avanture po betonskoj džungli? Kruno Jendrijev Design predstavlja novu kolekciju ruksaka za sezonu proljeće/ljeto 2016. koji će začiniti toplu sezonu gdje god bili.
 
Svatko od nas ima nešto bez čega ne može zamisliti izlazak iz stana ili kuće. Za jedne to je knjiga, za druge toaletna torbica, a neki se ne mogu odvojiti od svog laptopa. Kruno Jendrijev Design ruksaci idealni su spremnik – ali i pratilac u svakodnevnim putovanjima. Ruksaci su ručno ispleteni od keper i rips trakica, a zahvaljujući kreativnoj igri tekstilija, oblika i boja, svaki je komad jedinstven – baš kao i oni kojima je namijenjen. Paleta boja inspirana je hortenzijama, ljetnim cvijetom čije su pastelne nijanse raspoređene u niz geometrijski pravilnih ili cik-cak uzoraka. Zahvaljujući praktičnosti i dopadljivom dizajnu, ruksaci unose živost gdje god se s njima pojavili.
 
 
 
 
 
  
Pronađite primjerak koji najbolje odgovara vašem karakteru i krenite u svoju ljetnu avanturu. Ruksake i ostala kreativna djela iz Kruno Jendrijev Designa pogledajte na Tjednu dizajna (3. – 8. svibnja 2016., Lauba, Zagreb).
 
Foto: Sara Pukanić
Model: Katarina Jurkin (Midikenn model management) i Mara Tadić
Stilist: Iva Gradišer
MUA: Kristina Atletić
Objavljeno: 02.05.2016. u 09:06

VIDEO

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p