HRVATSKA MODA

Sanjiva kampanja brenda Chicks on Chic

Chicks on Chic predstavlja kolekciju „Hands“
Chicks on Chic 
Brand Chicks on Chic ove godine bio je vrijedan te nam je za proljeće/ljeto 2015. godine pripremio čak dvije kolekcije. Ovog puta dizajnerica poznatog splitskog dua Margita Videtić predstavila se kapsulnom kolekcijom „Hands“.
 
Kolekcija se sastoji od voluminoznih pamučnih i jeans ogrtača idealnih za svježe proljetne i ljetne večeri, haljina od laganog jeansa i lana, lanenih košulja i ručno rađenih torbi od najfinije goveđe kože. Boje koje prevladavaju u kolekciji su modra, bež, puderasto roza i antracit siva.
 
Chicks on Chic
 
Glavna nit vodilja cijele kolekcije je osjećaj udobnosti, nesputanosti i slobode, a samu kolekciju dizajnerica opisuje riječima retro boho chic. Naglasak kolekcije je na ručno vezenim detaljima na odjevnim komadima i torbama na što nam ukazuje i samo ime kolekcije. Ogrtači su izvezeni motivima lišća i oka, a haljinice i košuljice geometrijskim motivima s nezaobilaznim resicama od konca.
 
Kolekcija „Hands“ je hommage, sad već bivšem, atelieru dizajnerica u Pisovim barakama koje su pred rušenjem. U neposrednoj blizini baraka snimljena je sama kampanja za čiju je realizaciju zaslužna Martina Bilan, u ulozi modela našla se Ana Petra Čubelić dok je za make-up zaslužna Ivana Vladović Marić.
  
Chicks on Chic 
Chicks on Chic 
Chicks on Chic 
Chicks on Chic 
Chicks on Chic 
Chicks on Chic 
Chicks on Chic 
Foto: Martina Bilan
Model: Ana Petra Čubelić
Make-up: Ivana Vladović Marić
Nakit: Little Wonder
Objavljeno: 07.05.2015. u 12:25

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p