HRVATSKA MODA

Sara Sorić na pisti Chanela!

Manekenka niže uspjeh za uspjehom
Sara Sorić 
Naša manekenka Sara Sorić niže uspjeh za uspjehom na pariškom tjednu mode. Ovaj vikend je nosila kreacije prestižnih modnih kuća Diora i Elieja Saaba. No, ona nije stala samo na tome – u utorak 06. listopada zablistala je na pisti jedne od najpoznatijih svjetskih modnih kuća – Chanela!

„Naravno da sam bila uzbuđena jer je doista velika čast nositi Chanel. Pista je zapravo bio aerodrom i bile su dvije grupe cura, gdje bi jedna grupa nakon fotografa išla desno, a druga lijevo. Karla sam upoznala još na fitingu, ne pokazuje svoje godine uopće i samo mogu reći da je genijalac jer to što on smišlja svake godine ne može svatko. Naravno nadam se da ću i ubuduće surađivat s njim i njegovim timom i ne mogu bit zahvalnija nego što jesam zbog toga sto su mi pružili priliku i to prve sezone“, oduševljeno je komentirala Sara za FASHION.HR.

Saru je otkrila Tihana Harapin Zalepugin te je u Talia Model agenciji uskoro postala veoma traženo lice koje je nosilo revije vodećih hrvatskih dizajnera, a prošle godine je bila i zaštitno lice službenog lookbooka za BIPA FASHION.HR. Čestitamo lijepoj Sari i vjerujemo kako je ovo tek početak!
 
Sara Sorić
M.D.
Foto: Getty Images, Chanel
Objavljeno: 07.10.2015. u 09:23

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p