HRVATSKA MODA

Šarena boho vojska Roberta Severa

Poznati dizajner proslavio 15 godina rada na pisti BIPA FASHION.HR-a
 
Druga večer BIPA FASHION.HR-a bila je rezervirana za proslavu jednog dugog i predanog rada na domaćoj modnoj sceni. Pod pokroviteljstvom HP-a 15 godina dizajnerskog djelovanja obilježio je Robert Sever zašarenivši zagrebačku pistu paletom boja.
 
Modna publika nestrpljivo je iščekivala što će Robert Sever prikazati na pisti BIPA FASHION.HR-a nakon odsustva, a ono što je dobila jest eksplozija boja i uzoraka u čak 51 izlazu koji su tako neodoljivo zazivali duge i vruće ljetne mjesece. Kolekcija, imena Angie, prije svega je odavala dojam neopterećenosti i ležernosti, kao da je namijenjena ženi koja voli izgledati lijepo i dotjerano, istovremeno ne žrtvujući svoju nesputanost i udobnost. Sever je 15 godina na sceni proslavio prvenstveno nosivom kolekcijom provučenom kroz boho filter - u pozitivnom tonu.
 
 
 
 
Pistom su pred očima zagrebačke modne publike prodefilirale ležerne haljinice i bluze koje su asocirale na opuštenu hippie eru šezdesetih, skinny jeans, bermude visokog struka, oversized potkošulje, ležerna pletiva te popularne bomber jakne, a nije nedostajalo niti modnih dodataka koji su začinili ovu modnu priču pa su glave Severovih modela krasile, već prepoznatljive, krune, a i tobice ukrašene dugim lepršavim resicama, marame i ogrlice. Bila je to prava eksplozija boja i uzoraka na više od 100 različitih komada, no prije svega bila je to eksplozija dobre vibre. Nijanse žute i baby blue bile su dominantne, no ono što će se osobito svidjeti trendi boho djevojkama su ležerni krojevi i uzorci koji će izvrsno začiniti ljeto pred nama. Nosivo, svakodnevno i pozitivno!
 
 
 
 
 
  
 
Tina Lončar
Foto: Mateja Vrčković
 
Cijelu kolekciju pogledajte u galeriji:
Objavljeno: 17.03.2016. u 07:53

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p