HRVATSKA MODA

Šarmantna dama Martine Felje

Nova kolekcija na pisti BIPA FASHION.HR-a

 
Uvijek beskompromisno naklonjena ženstvenoj, damskoj estetici, Martina Felja je na završnoj večeri BIPA FASHION.HR-a predstavila još jednu kolekciju ispunjenu šarmantnim haljinama stvorenih za žene koje žele izgledati dotjerano i istaknuti svoju nježnu stranu.

Pistom BIPA FASHION.HR-a, pred očima zagrebačke publike, prošetala je tako nova kolekcija Martine Felje koja je obožavateljicama iznova ponudila razlog za maštanje. U paleti haljina različitih dužina i krojeva, izmjenjivale su se haljine različitih boja s naglaskom na pastelne, nježnije tonove. Felja se pritom poigrala i trendi detaljima poput resica koje su krasile pojedine odjevne komade te jednim upečatljivim metalik komadom, maksi suknjom, koja je apsolutni hit ove sezone.

 
 
 
Kako bi naglasila damski štih svoje nove kolekcije Felja je u svoju modnu priču ucrtala i pokoju floralnu aplikaciju, perlice, duboke proreze, vječno romantičnu čipku, a struk je naglasila slatkim remenjem s mašnama. Dizajnerica je, u svom standardnom tonu, kolekcijom pokrila sve prilike u kojima se jedna žena može naći – od onih svakodnevnih pa sve do večernjih prigoda u kojima svaka žena želi zablistati i prikazati se u najboljem izdanju.
  
 
 
  
 
 
Tina Lončar
Foto: Mateja Vrčković
 
Cijelu kolekciju pogledajte u galeriji:
Objavljeno: 20.03.2016. u 09:48

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p