HRVATSKA MODA

Šarmantna modna priča dizajnerice Ivane Knezović

Nova kampanja brenda Murva

Nakon prve dvije kolekcije, Steeled i Rust and Flow, mlada domaća dizajnerica Ivana Knezović predstavlja kampanju Betula Papyrifera za novu kolekciju svog brenda Murva. 

Nakon što je nekoliko godina radila u Zurichu, New Yorku i Torontu, Ivana se vratila u rodni Split gdje je 2014. godine pokrenula modnu liniju imena Murva. Naziv brenda simbolizira njezinu povezanost s korijenima kao i mentalitet sredine uz koju je vezana. Ivana je debitirala s eco-friendly kolekcijom Rust and Flow koju je modnoj publici predstavila na modnoj pisti Eco Fashion Weeka u kanadskom Vancouveru. Nova kampanja snimljena je objektivom mladog i talentiranog Ivana Gudića u fantastičnom interijeru staklenika botaničkog vrta osnovne škole ‘Ostrog’ u Kaštel Lukšiću, a cvjetna je kulisa odlično komplimentirala odjeći iz nove kolekcije u pretežno pastelnim nijansama.

"Za razliku od zadnje dvije kolekcije koje su, ja bih rekla bile dosta dramatične i vezivale su se uz napuštene, zahrđale tračnice pa potom i uz staru, napuštenu tvornicu Adriachem, ovom kolekcijom se provlači nova, pozitivna energija, osvježenje i radost- zbog toga vladaju i pastelne boje mantila, bajkoviti elementi na kreacijama, slatki krojevi i dužina do koljena te napuhnute bob frizurice i ravne jednobojne cipelice koji naglašavaju izgled djevojčice. I dalje je prisutan moj prepoznatljivi minimalistični pristup: skriveni šavovi i kopčanja kojom postižem čistoću i profinjenost izgleda. Jednostavnost, ali s neobičnim i nepredvidljivim detaljima, ovog puta bajkovitim. Od tuda i ovog puta filmska mističnost fotki. Jako naginjem filmskom izričaju u predstavljanju svojih kampanja", objasnila je dizajnerica povodom izlaska nove kampanje.

T.L.

Foto: Ivan Gudić
Modeli: Lucija Duvnjak i Danea Katarina Jonjić
Hair& Make up: Beauty Centar Chiara

Objavljeno: 09.05.2017. u 12:02

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p