HRVATSKA MODA

Šarmantne majice s posebnim ilustracijama

Odličan spoj ženstvenosti i udobnosti!

Great expectations je domaći brand dizajnirane odjeće koju krase originalni printovi i ilustracije, a podtekst samog naziva duhovito predstavlja velika iščekivanja u našim životima i pojam čekanja da nam se dogodi nešto veliko dok smo najčešće potpuno pasivni. Ilustracije su bazirane na prikazivanju poznatih ličnosti kroz kolekciju “Sunčana”, “Waiting…” , pa sve do najnovije “Cinema” kolekcije.

Ideja za ovakvim kreacijama nastala je iz želje za pružanjem mogućnosti kupcima da na odjevnim predmetima nose originalne crteže i umjetnike koje ne mogu kupiti na svakom uglu, da njihova odjeća odiše prepoznatljivošću, originalnošću te da odašilju poruku o sebi. Tako su se na kreacijama našli Picasso, Stanley Kubrick, David Bowie, Grace Jones, Basquiat, Wes Anderson, Pina Bausch, Nina Simone i drugi.


Kako se brend razvijao naglasak je stavljen na originalne crteže koji krase obične majice već i na dizajn odjeće, te sada se u ponudi ljetne i zimske majice i haljine. Nova ljetna kolekcija nosi naziv “Cinema collection” i posvećena je poznatim filmskim klasicima. “Cinema collection” prikazuje ilustracije inspirirane starim fotografijama iz 50-tih godina koje na duhovit način upotpunjuju naslovi filmova. U novoj kolekciji obične bijele majice napravljene su kao ženstveni komad odjeće koji se može nositi u svim prigodama.Budući da ova dizajnerica odjeću kreira po vlastitom ukusu i stilu, udobnost je uvijek na prvom mjestu, ali i kvalitetna i prepoznatljiva estetika. Iako brand “Great expectations” naglasak stavlja na ženske odjevne predmete u ponudi imamo i muške komade odjeće iz svake kolekcije.

Foto: PR
Objavljeno: 27.06.2019. u 15:26
Tagovi: dizajn

VIDEO

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p