HRVATSKA MODA

Šarmantno druženje u skladištu Lokomotive

Brojni poznati uživali na otvorenju novog prodajnog prostora Lane Puljić i Luke Grubišića

Zagreb je sinoć postao bogatiji za još jedan odličan modni prostor hrvatskih dizajnera. Lana Puljić i Luka Grubišić pobrinuli su se da sve njihove klijentice na jednom mjestu pronađu komade iz aktualne i neke od najzanimljivijih kreacija iz prijašnjih kolekcija. Zbog toga su otvorili svoj prostor u strogom centru Zagreba, na adresi Bulićeva 4 i prozvali ga Lokomotiva skladištem.

Zašto skladištem? Jer je nit vodilja uređenja bila dobiti jedan ugodan prostor koji funkcionira i kao prodajni prostor i kao mjesto u kojem Lana i Luka mogu raditi. Prvenstveno je zamišljen kao mjesto gdje se svi kupci Lokomotiva kreacija mogu opustiti i u miru, kroz druženje isprobati sve što ih zanima.

Brojni poznati prisustvovali su šarmantnom druženju na kojem su uživo mogli pogledati kreacije iz nove Lokomotiva kolekcije i saznati sve detalje o samoj izradi i inspiraciji. Urednik mode Saša Joka, glumica Vanessa Radman, Petra Kurtela, glazbenica Sara Renar, dizajnerice Andreja Bistričić i Maja Merlić, Tihana Harapin Zalepugin i brojni drugi iz svijeta mode uživali su u jučerašnjem druženju. 

Andreja Bistričić, Luka Grubišić, Lana Puljić i Maja Merlić

Saša Joka, Lana Puljić, Luka Grubišić

Sara Renar

Petra Kurtela

Vanessa Radman

Lana Puljić


A.B.

photos: Jure Perišić

 

Objavljeno: 16.05.2014. u 09:04

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p