HRVATSKA MODA

Savjeti kako odabrati idealnu vjenčanicu

Alduk predstavlja bridal lookbook
Alduk bridal
 
Povodom predstavljanja nove Alduk bridal kampanje, modni dizajner Ivan Alduk donosi i aktualni lookbook. Lookbook prate i savjeti poznatog dizajnera kako odabrati pravu vjenčanicu koja će izvrsno pristajati. Poznata modna fotografkinja Mare Milin i ovaj je put zaslužna za pročišćene lookbook fotografije koje vjerno prikazuju estetiku Alduk bridal linije.
 
Već nekoliko sezona omiljeno i zaštitno lice dizajnera Ivana Alduka mlada je i atraktivna Ivana Vukušić iz Talia model. Make up baziran na glamuroznim filmskim divama djelo je stalne suradnice vizažistice Mihaele Dodić, a uvijek ženstvene velne i styling kose odradila je Tanja Kuštović iz Keune Akademije.
 
Alduk bridal
 
Kolekcija od 19 atraktivnih modela Alduk vjenčanica nudi široku paletu krojeva, silueta, tkanina i ručnih dorada, a specifična je jer je bazirana na unikatnosti svake vjenčanice koja se izrađuje prema mjerama klijentice uz nekoliko proba. Pri izboru idealne vjenčanice, potrebno je paziti na estetske i funkcionalne karakteristike vjenčanice, a savjeti iskusna dizajnera mogu biti od velike pomoći.
 
"Bez obzira na trendove koje prevladavaju, potrebno je izabrati model vjenčanice koji odgovara vašoj građi i vašem osobnom modnom izričaju. Vjenčanica koja vas nadopunjuje kao osobu i u kojoj se najbolje osjećate je dobitna kombinacija i u njoj ćete na kraju najbolje i izgledati", kaže Ivan Alduk za pravilo koje je vrlo jednostavno i kojeg svi znamo, ali ga često zaboravimo.

Alduk bridal
 
Navika pri izboru vjenčanica je i da s budućom mladenkom na probe ide nekoliko prijateljica, mama, kuma i razni drugi, što ju vrlo često zna zbuniti pri samoj odluci, jer se radi o subjektivnom viđenju što se kome više ili manje sviđa. Potrebno je imati drugo mišljenje osobe kojoj vjerujete, ali ne pretjerivati.

"Moderni krojevi koji laskaju tijelu, u kojima se može lako kretati i u kojima ćete izgledati ženstveno i lijepo su najčešći izbor klijentica. Ono što definitivno ne sugeriram su krute podstave i kolutovi, sjajne tkanine koje šire, te nisko rezani korzeti optočeni plastičnim kristalićima koji daju dojam kiča i jeftinosti. Decentna i pristojna, ženstvena i u svom stilu - to je ono što treba biti nit vodilja pri izboru vaše idealne vjenčanice", objašnjava Ivan.

Alduk bridal
 
Cijene Alduk vjenčanica prilagođene su dizajnu, kvaliteti izrade i individualnom pristupu koji omogućava i promjenu detalja na odabranom modelu vjenčanice, a kreću se od 6.000 do 9.000 kuna.

Foto: Mare Milin
Objavljeno: 17.03.2015. u 09:00

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p