HRVATSKA MODA

Savršene torbe za jesen koje ćete nositi uvijek i svugdje!

Svaka jesenska garderoba treba jednu dobru torbu

Povratak s godišnjeg odmora na užareni gradski asfalt vrlo često nam pada dosta teško, kao i prebacivanje iz nekog opuštenog mooda, u užurbani životni tempo, od kojeg smo se jedva čekali odmoriti. No, obaveze nestrpljivo čekaju naš povratak, a čije će ispunjavanje biti mrvicu jednostavnije ako uz sebe imamo i prikladne modne komade, odnosno dodatke koji svaki naš korak čine nesputanim...

Tako smo sigurni da u gotovo svakoj garderobi možemo pronaći barem jednu dnevnu torbu, a što je samo potvrda kako je riječ o neizostavnom modnom dodatku. Tako će neki svoje favorite pronaći u nešto minijaturnim verzijama torbica, u koje stanu samo ključni predmeti koje je nužno imati nadohvat ruke te tako često pretrpavanje same torbice svesti na minimum, dok drugi vole imati sve moguće situacije pod kontrolom, pa tako više teže komotnijim torbama u koje stane puno više od ruža i mobitela.

Također polako se okrećemo i jesenskim novitetima koje sada već uvelike možemo primijetiti na policama omiljenih modnih brendova, a slaganje svakog takvog outfita zapravo uvijek kreće od dobre dnevne torbe. Ove sezone omiljeni će biti nešto svestraniji modeli u standardnim jesenskim nijansama, poput smeđe, crne i bordo, a nešto kvalitetnije modele s hrvatskim potpisom smo izdvojili u nastavku!

My Choice Rita (750 kn)

Dioralop (420 kn), (560 kn)

Charlie design (790 kn)

Donassy (1940 kn)

Etna Maar (330 kn)

DVstyle (1709 kn)

Klisab (850 kn), Charlie design (790 kn)

Donassy (1400 kn)

Varteks (990 kn)

Foto: Instagram, Varteks, Donassy, Klisab, Charlie design, DVstyle, Etna Maar, Dioralop, My Choice
Objavljeno: 14.08.2020. u 11:45

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p