HRVATSKA MODA

Seksi badići u ljetnoj kampanji brenda Frida Jade

Modni dvojac se baca u konfekcijske vode

Frida JadeOva ljetna kampanja predstavlja eksperimentalni korak brenda 'Frida Jade' u konfekcijske vode. Kolekcija je u osnovi nit vodilja djevojkama koje iz velikog grada odlaze na more dobro se provesti i bar na tjedan dana zaboraviti svakodnevne probleme.
 
Kako i sami dizajneri tek sada 'nestaju' na dugo planirani odmor, ova je linija odjeće sve što žele vidjeti na jednoj curi koja zasluženo odmara pored hotelskog bazena ili u badiću privlači poglede svih prisutnih.
 
Frida JadeSeksipil i provokativna vizualna riješenja koja smo imali prilike vidjeti na njihovoj debitantskoj reviji (na prošlogodišnjem FASHION.HR Cruise Collection-u, u sklopu finala natječaja 'Lift by Perwoll') su karte koje ovaj brend ponovo vješto koristi. Tako je njihov novi badić (u bilo kojoj od ponuđenih ljetnih boja) 'statement piece' koji ne može proći nezapaženo na niti jednoj plaži ili bazenu dok promatračima ostavlja na mašti taman toliko da neće prestati gledati u vašem smjeru.
  Frida Jade
 
S druge strane spektra su haljine koje predstavljaju varijacije nekoliko osnovnih krojeva no svima je zajedničko upravo isticanje zategnute ženske figure. U kampanju je također uvršten model bodija od VHS trakica koji je publika imala prilike vidjeti na njihovoj debitantskoj reviji te u projektima domaćih muzičkih zvijezda poput Jelene Rozge. Dizajeri koji stoje iza ovog modnog imena, Jasmin Đenčić i Filip Stanić, odlučili su da će se ova kreacija, u manjim ili većim varijacijama, vjerojatno vraćati u njihovim budućim projektima kao prepoznatljiv odjevni komad s potpisom 'Frida Jade'.
 
Frida Jade 

Kampanju potpisuje fotograf Igor Dugandžić pred čijim se objektivom kao zaštitno lice prve 'Frida Jade' kampanje našla Robertina Preklushaj, izazovna i perspektivna manekenka iz modne agencije UMAH.
Objavljeno: 19.07.2016. u 10:35

VIDEO

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p