HRVATSKA MODA

Seksipilne djevojke u Hippy Gardenu

Dubrovačka revija za početak velikog slavlja

Dubrovačko modno događanje, nazvano DUBROVNIK FASHION WEEK INTERNATIONAL, jučer je otpočelo zanimljivom revijom poznatog domaćeg modnog brenda Hippy Garden.

HG, kao ime koje zrači seksipilom u svakoj kolekciji, nije razočaralo dubrovačku publiku, budući da je na pistu izvedeno petnaest modela koji su nosili haljine bez predznaka sezone. Specifična kolekcija za specifičan grad, rekla je Đurđica Vorkapić, čiji rad već godinama izaziva veliku pažnju domaćih medija.

Veliko slavlje koje trenutno trese HG je ono povodom deset godina rada, čemu je pridonijela i dubrovačka kolekcija kao lagana uvertira za vruću modnu jesen koja uskoro počinje.

Izrazito ženstvene, prozračne i tipičnim HG bojama obojane haljine ostale su na tragu prošle kolekcije za proljeće/ljeto 2010, u lagane modifikacije. Silueta je ostala u zadanim okvirima ženskog tijela, uz šarmantnu igru drapiranjem te stvaranjem dramatike kroz koliziju boja (posebice je zanimljiv kontrast crnog sjajnog materijala i transparentnih pariško-plavih detalja).

Glamurozne djevojke za famozne zabave uz bazen - kratak je opis kolekcije koja nije podbacila u svojoj tranziciji ka novoj sezoni koju ćemo uskoro imati prilike vidjeti.

Photo: image.net/Marko Zirdum

Marko Banjavčić

Objavljeno: 28.08.2010. u 14:06

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p