HRVATSKA MODA

Sjaj i glamur Ivice Skoke

Kolekcija kojom je dizajner zatvorio četvrtu večer Perwoll FASHION.HR-a

Majstor glamuroznih večernjih haljina Ivica Skoko, jučer je u revijalnom tonu stavio pečat na četvrtu večer Perwoll FASHION.HR-a prezentiravši svoje raskošne kreacije koje bi bez ikakve dvojbe mogle zasjati na crvenom tepihu prestižnog filmskog festivala u Cannesu. 
 
Duge do poda, izrazito precizno izrađene i pomno detaljizirane, s bezbroj ušivenih šljokica, perlica i aplikacija, Skokine haljine u hodu modela stvaraju neodoljive vizualne efekte, a svjetlucanje i presijavanje materijala stvara neki posebni senzibilitet i podebljava ionako naglašeni glamur. S dubokim prorezima, otvorenim dekolteima i leđima te transparentnim materijalima koji otkrivaju kožu dizajner igra na kartu ženske senzualnosti, zavodljivosti i seksipila no sve s vrlo istančanim osjećajem za stil koji pritom ni u tragovima ne zalazi u domenu vulgarnog. Posebno efektan vizualni dojam postignut je kombinacijom crne kože i podatnijih materijala koji naglašavaju žensku siluetu, a u ovom kontrastnom spoju pridonose osjećaju dramatičnosti s dozom bunta.
 


Predivna Petra Friganović začinila je zadnji izlaz u fantastičnoj crnoj prozirnoj haljini, a Skokin show podigao je i neočekivani izlaz dvojice plesača koji su posuti kristalićima otplesali pistom na visokim potpeticama, u uskim tajicama i torzom stegnutim u korzete.
 
 
Tina Lončar
 
photos: Mateja Vrčković
Objavljeno: 18.10.2014. u 15:04

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p